O Kadar Basit Değil!

Türkiye Cumhuriyeti öyle kolay kurulmadı. İnsan üstü mücadele veren bu millet canı pahasına savaştı, kan döktü. Topraklarımızın her zerresi büyük bir cesaret ve azimle kazanılarak ülkemiz düşmanlardan arındırıldı. Şanlı bayrak onurla, gururla dalgalandı ve vatan aşkının şevkiyle, milli mücadele ile bölünmez bütünlük için Atatürk’ün ulu önderliği ile bu ülke bugünlere geldi. Milliyetçilik ilkesi bu vatanın en üst değeridir.

Hatırlayın, eğer ki unutanlar var ise ki var gibi görünüyor!!!! Vatan demek uğruna şehitleri unutmamak demektir; vatan demek; aynı toprağın kokusunu sevgiyle içine çekmek demektir; vatan demek insanın yuvası demektir, vatan demek birlik ve beraberlik içinde tek yürek olmak demektir. Hatırlayın…. Geçmişi unutanlar; ne bugünü ne de yarını ne ciddiye alır ne de bu ülkeyi tehlikelerden koruyabilir. Siyasi rantların kol gezdiği günümüzde, ülkemizin özünü,  bu ülkenin kudretini oluşturan milli kurtuluş günlerini görmezden gelen zihniyetlerin, akıbetini toplum mutlak ki cevaplandıracaktır.

Siyasetin anlamını yitirdiği çağımızda, çıkarların, baş tacı yapılarak yürütüldüğü sözde siyasetin artık zarar verme noktasına geldiğini görmek canımızı acıtmaktadır. Milliyetçilik ve ülkü anlayışına yakışmayan eylemleri siyasi şova çevrilmesine geçit olmaz ve olamaz da…  O kadar basit değil bu işler….Zaferleri, Atamızın bizlere bıraktığı mirasları en yüce şekilde temsil etmek ve kollamak bizim en asli görevimizdir. Telaffuzunun ve gündeme  taşınmasının bile son derece rahatsızlık verdiği hassasiyet noktamız olan milli duygular üzerine yapılan söylemlerin hiçbir kabul edilebilirliği yoktur ve olmayacaktır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.