O Ceza Az Bile

Kimse bana Terör Örgütü yandaşlarını ve kan emicileri savunmasın. Siyaset üzerinden yürüyüp, demokrasiyi işlerine geldiği gibi kullanan bölücü zihniyetlerin TC’de yeri yok.

50 yıldır bebekleri, kadınları, gencecik askerlerimizi öldüren zihniyetin uzantısı olarak ortaya çıkan cani yandaşları ve bunların siyaset üzerinden yapmaya çalıştıkları hamleleri anlamamak ahmaklık olur. KAHROLSUNLAR ve ben bu makalemi okuyan kimi beyinlerin nazarında maalesef ki kafatasçı damgası benzetmesiyle karşı karşıya geleceğimi biliyorum; zamanında da olduğu gibi.

 Yapmış olduğu mitinglerde terör örgütü liderini baş tacı yapan söylemlerde bulunan sözde parti liderinin aldığı ceza sonrası oturup ağlamamı mı bekliyorsunuz. Bana sorarsanız o cezalar az bile. Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeye çalışan her türlü örgütün her türlü zihniyetin kanımın son damlasına kadar karşısındayım. Böyle adamlar ceza aldığı zaman kimse bana adaleti eleştirmesin. Önce yıllarca katledilen vatandaşlarımızın ve askerlerimizin akan kanlarını bir düşünsünler bakalım eğer ki vicdanları işliyorsa…

Milliyetçilik ilkesinin öz anlamı; vatanının çıkarlarını, bireysel çıkarlarından en üstte tutmaktır. Atatürk bu toprakları kazanırken bu yüce beyin gücüyle hareket eden çok büyük bir devlet adamıdır. Yıllarca bu ülke için verilen bu eşsiz mücadeleyi kimse unutmasın. Biz bu toprakları hainler kan akıtsın diye ve Türkiye’miz üzerinde bölücülük politikaları yapılsın diye kazanmadık.

“NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE” cümlesini ağızlarına almaktan bile aciz ayrıca ATATÜRK kelimesini kullanmaktan bile sıkıntı duyan TÜRK düşmanları kol geziyor bu ülkede. Onun içindir ki lanet olsun TERÖRE ve onun yandaşlarına….

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.