Başkan Tetik, 49 günde 15 bin kişiyi ağırladı

banner35

AYDIN (İHA) - NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI DR. ERTUĞRUL TETİK, MAZBATASINI ALDIĞI 4 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜNDEN BU YANA 49 GÜNLÜK GÖREV SÜRESİNCE 15 BİN 600 ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI.

Başkan Tetik, 49 günde 15 bin kişiyi ağırladı

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, mazbatasını aldığı 4 Nisan Perşembe gününden bu yana 49 günlük görev süresince 15 bin 600 ziyaretçiyi ağırladı.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, 49 günlük görev süresince toplam 15 bin 600 kişiyi makamında ağırladı. Mazbatasını aldığı 4 Nisan Perşembe günü belediye meydanında büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Tetik, ilçede faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere, ziyarette bulunan hemşehrilerinin talep ve şikayetlerini bizzat dinliyor. Geçtiğimiz hafta ilk kez gerçekleştirilen halk gününde ise 4 saatte 97 kişinin derdini dinleyen Başkan Tetik; “49 gün önce devraldığımız görev süremizde hem sahada hem de belediyemizde halkımızla iç içe olduk. Müdürlüklerimizin saha çalışmalarında ekiplerimizin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Mevcut çalışmalarımızın ivedilikle tamamlanması, yeni projelerimizin hızla hayata geçirilmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Bunun yanı sıra hemşehrilerimizin makam ziyaretleri de yoğun bir şekilde devam ediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah kentimizi en iyi noktaya taşımak için çalışmaya devamedeceğiz”dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 15:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER