Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen ve Aydın'ın da aralarında bulunduğu birçok ilde hissedilen deprem sonrası Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Başkan Yetişkin paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Balıkesir Sındırgı’da meydana gelen ve kentimiz dahil birçok komşu ilden hissedilen #deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can veya mal kaybı olmamasını temenni ediyorum.”
Deprem gerçeğine dikkat çeken Başkan Yetişkin, tedbirli olmanın ve afetlere karşı hazırlıklı bulunmanın önemini bir kez daha vurguladı. Efeler Belediyesi olarak, depremden etkilenen vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Yetişkin, dayanışma ve birlik mesajı verdi.
BAŞKAN YETİŞKİN’DEN BALIKESİR DEPREMİ SONRASI GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:16
ÖĞLE
13:15
İKİNDİ
15:43
AKŞAM
18:03
YATSI
19:25
ANKETTüm Anketler
1
Vali Canbolat: "Şu ana kadar olumsuz bir durum...
2
Balıkesir’deki deprem için Aydın’dan AFAD ekipleri...
3
Çine’de trafik kazası: 1 ölü
4
Başkan Günel’den örnek sosyal tesis
5
Kuşadası Belediyesi’nden güzergah uyarısı
6
Başkan Arıcı çocuklara verdiği sözü tuttu
7
Aydın AFAD eğitimlerinde hız kesmiyor
8
Efeler’de pazar yerlerinde fiyat etiketi denetimi
9
Aydınlı sporcu Kızılet Avrupa ikincisi oldu
10
Aydın’dan, iklim değişikliği sorununa doğal...
SIRADAKİ HABER
