Devlet Hastanesi’nde hizmet içi eğitimler sürüyor

banner35

AYDIN ATATÜRK DEVLET HASTANESİ RADYOLOJİ BİRİMİNDE GÖREV YAPAN SAĞLIK PERSONELİNE, ACİL TIP UZMANI DR. GÖZDE CANAN YAVAŞ VE SİVİL SAVUNMA UZMANI BÜLENT KOCABIYIK TARAFINDAN HİZMET İÇİ EĞİTİMLER VERİLDİ.

Devlet Hastanesi’nde hizmet içi eğitimler sürüyor

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Radyoloji biriminde görev yapan sağlık personeline, Acil Tıp Uzmanı Dr. Gözde Canan Yavaş ve Sivil Savunma Uzmanı Bülent Kocabıyık tarafından hizmet içi eğitimler verildi.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, personelin sürekli eğitimine ve gelişimine verdiği önemle sağlık hizmetlerinde kalite standartlarını yükseltmeyi hedeflemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Dr. Gözde Canan Yavaş, ’KPR (Kardio Pulmoner Resüsitasyon) ve Alerjik Reaksiyonlar’ konulu eğitimiyle katılımcılara önemli bilgiler aktardı. Aynı zamanda Sivil Savunma Uzmanı Bülent Kocabıyık ise "Yangın Söndürücülerin ve Hortumlarının Kullanımı’ konularında detaylı bilgiler paylaştı. Hastane yetkilileri yaptıkları açıklamada, bu değerli eğitimlerin sağlık personelinin mesleki gelişimine büyük katkı sağladığını belirterek, eğitmenlere ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2024, 20:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER