Pedallar şampiyonluk için Tralleis Antik Kenti’nde atıldı

banner35

TÜRKİYE’NİN BİRÇOK BÖLGESİNDEN AYDIN’A GELECEK OLAN BİSİKLETÇİLER, EFELER İLÇESİNDE BULUNAN TARİHİ TRALLEİS ANTİK KENTİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU İÇİN PEDALLADI.

Pedallar şampiyonluk için Tralleis Antik Kenti’nde atıldı

Türkiye’nin birçok bölgesinden Aydın’a gelen bisikletçiler, Efeler ilçesinde bulunan tarihi Tralleis Antik Kenti’nin ev sahipliğinde Türkiye Şampiyonluğu için pedalladı.

Geçmişinde bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Aydın, şimdi de Tralleis Antik Kenti’nde MTB Cup XCO Dağ Bisiklet Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan Tralleis Aydın MTB Cup XCO Dağ Bisiklet Türkiye Şampiyonası, 8-9 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. Cumartesi günü saat 14.00’te antrenmanla başlayan şampiyonada, 19 kategoride toplam 295 sporcu, tarihi Tralleis Antik Kenti’nin de içinde bulunduğu parkurda şampiyonluk için pedal çevirdi.

Şampiyona 9 Nisan saat 09.30’daki U15 Erkek - Bayan ve U17 Erkek - Bayan yarışlarıyla start aldı. 2,5 kilometrelik kısa parkur ve 4,7 kilometrelik uzun parkurlarda pedallayan sporcular, şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Gerçekleştirilen yarışların ardından düzenlenen tören ile dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2023, 20:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER