Gençler, Aydın’ı tanıyor

banner35

AYDIN (İHA) - AYDIN GENÇLİK MERKEZİ’NDE GÖNÜLLÜ GENÇLER, GERÇEKLEŞTİRİLEN KÜLTÜR GEZİLERİYLE HEM AYDIN’I DAHA YAKINDAN TANIYOR HEM DE TARİHLE İÇ İÇE BİR GÜN GEÇİRİYOR.

Gençler, Aydın’ı tanıyor

Aydın Gençlik Merkezi’nde gönüllü gençler, gerçekleştirilen kültür gezileriyle hem Aydın’ı daha yakından tanıyor, hem de tarihle iç içe bir gün geçiriyor.

Aydın Gençlik Merkezi’nde gençlere yönelik etkinlikler aralıksız devam ediyor. Gençlerin sosyal, kültürel alanda aktif olmalarını ve Aydın’ı daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kültür gezilerinin, bu hafta ki durağı Didim oldu. Geçmişinde bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Aydın’ın önemli antik kentlerinden olan ve “kehanet merkezi” olarak bilinen Didyma Apollon Tapınağı’nı ziyaret eden gençler, hem Aydın’ı tanıdı hem tarihle iç içe bir gün geçirdi.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada “Aydın Gençlik Merkezi olarak gönüllü gençlerimizle Didim Apollon Tapınağı’nı ziyaret ettik. Tarihin büyüsüyle iç içe geçen bir gün geçirdik. Ardından Didim ilçe merkezinde keyifli bir gezi yaptık. Birlikte güzel hatıralar biriktirdik” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 10:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER