KORKUSUZCA YAPILAN MÜCADELENİN ADIDIR CUMHURİYET

29 Ekim 1923 Türkiye Cumhuriyet’inin özgürlüğüdür, 29 Ekim Türkiye Cumhuriyet’inin bağımsızlığıdır, 29 Ekim TC’nin kimliğidir, 29 Ekim bu yüce toprakların ve ulusun varlığını hazmedemeyenlerin devrildiği, yok edildiği mücadelenin adıdır.

Zorlu bir dönemin baş gösterdiği yıllarda, Türk halkının baş kumandanı,  büyük lideri MUSTAFA KEMAL ATATÜRK öncülüğünde yapılan çetin savaşların, korkusuzca, cesaret yüklü ve vatan aşkı ile yanıp tutuşan bir milletin ve ordunun kanını akıtmaktan en ufak bir şüphe duymadığı gerçek bir MİLLİYETÇİLİĞİN  adıdır Cumhuriyet. Düşmana kafa tutan ve Türk Bayrağı’nı asaletle dalgalandırmayı nesiller boyu görev bilmiş bir halkın adıdır CUMHURİYET. Her türlü gerici, bağnaz, karanlık ve bu topraklarda hürriyeti yasaklamaya çalışan, demokrasiyi kabul etmeyen tüm zihniyetlerin ret edilmesinin adıdır CUMHURİYET…

Kutluyoruz; coşkuyla, aşkla, minnetle, sevgiyle, yılmadan, bıkmadan, caymadan ve asla ödün vermeden. Türk Halkı gururla, onurla ve şerefle MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN emanetine sahip çıkmaya devam edecektir. Bu bir görevdir, bu bir inançtır, bu bir vatan aşkıdır.

98 YILIMIZ KUTLU OLSUN

ATAM İZİNDEYİZ, YOLUNDAYIZ, RAHAT UYU

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.