Kirli Siyaset Figürleri

Siyaset kültüründen nasibini almak, toplum kirliliğinin önüne geçecek en önemli silahtır.

Toplum kültürü eğitim ve kültürel çizginin katmanlara teneffüsüyle oluşur. Bilerek yapılan eğitim üzerinde yozlaşma politikaları, Türkiye'nin yönetim şeklinin yüzünü Arap kültürüne çevirme projesine katkı koymak için yaratılmıştır.

Ne yazık ki ulusal ve yerel siyaset, koltuk sevdasını öne çıkaran kirli siyaset figürlerini salgın hastalık virüsü gibi kimliksizlere bulaşmasıyla içi den çıkılmaz bir kirlilik deryasına saplanılmasına neden olmuştur.

Yapılan hizmetleri görmek takdir etmek demek ki bir kültür ve algılama meselesiymiş. Kuşadası’nı Dünya konuşacak derken, Kuşadası’nda hangi partili olduğu belli olmayan, sadece BARONLARA göre Kuşadalı olması önemli olan bir şahısla el ele verip yapılacak çirkinliği ellerine yüzlerine bulaştıran bu iki şahısa bir sözüm var; kumpas yaparak siyaseti kirlete bilirsiniz ancak kirlenen şahsiyetlerinizi temizleyemezsiniz. Biriniz Aydın siyasetinde diğeriniz Kuşadası siyasetinde sonsuzluğa gömüleceksiniz. Yazık ki ne yazık. Bu toplum bu kirliliği hak etmiyor. Bu toplum bu siyasi figürleri hak etmiyor, gerekli dersi verecektir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.