Efsane Başkan Saraç, son yolculuğuna uğurlandı

banner35

AYDIN'IN KARPUZLU İLÇESİNDE ANİDEN FENALAŞARAK HAYATINI KAYBEDEN AYDIN MUĞLA İLLERİ ESNAF KREDİ KEFALET KOOPERATİFLERİ BÖLGE BİRLİĞİ BAŞKANI NECİP SARAÇ DÜZENLENEN CENAZE TÖRENİ İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Efsane Başkan Saraç, son yolculuğuna uğurlandı

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde aniden fenalaşarak hayatını kaybeden Aydın Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz Ocak ayında Aydın’ın esnaf ve sanatkarına olan destekleri dolayısıyla ‘Başefe’ plaketi verilen, Aydın Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç vefat etti. Yaklaşık 40 yıldır başkanlık görevini yürüten Saraç, çeşitli rahatsızlıkları sebebiyle dün akşam saatlerinde aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Aynı zamanda sosyal projeleri ve hayırseverliği ile de tanınan Başkan Saraç’ın ani ölümü sevenleri ve yakınlarını yasa boğarken, Saraç için memleketi Karpuzlu’da cenaze töreni düzenlendi. Karpuzlu Demircidere Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Saraç’ın cenazesi ilçede bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına; AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Aydın Şoförler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, esnaf odaları birlik yöneticileri, Aydın ve Muğla illerinde faaliyet gösteren esnaf kredi kefalet kooperatiflerinin başkan ve yöneticileri, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2023, 13:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER