Kaymakam Gündoğdu, başarılı öğrenciyi ödüllendirdi

banner35

KARACASU KAYMAKAMI MEHMET GÜNDOĞDU, 'DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ' PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN 'DEDE KORKUT TARZI HİKAYE YAZMA' YARIŞMASINDA İLK İKİNCİSİ OLAN ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİSİ SELEN ÇETİNKAYA'YI AĞIRLAYARAK ÖDÜLLENDİRDİ.

Kaymakam Gündoğdu, başarılı öğrenciyi ödüllendirdi

Karacasu Kaymakamı Mehmet Gündoğdu, ’Dilimizin Zenginlikleri’ projesi kapsamında düzenlenen ’Dede Korkut Tarzı Hikaye Yazma’ yarışmasında ilk ikincisi olan Atatürk İlkokulu öğrencisi Selen Çetinkaya’yı ağırlayarak ödüllendirdi.

Türkiye genelinde ’Dilimizin Zenginlikleri Projesi’ kapsamında; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin Türkçe’nin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan kelimelerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmeleri amacıyla yarışma düzenlendi. Hikaye Yazma Yarışması kapsamında öğrencilerden, Dede Korkut Hikayeleri’nden hareketle yeni bir hikaye yazmaları istendi. Yarışma sonucunda Karacasu Atatürk İlkokulu öğrencisi Selen Çetinkaya yazdığı hikaye ile il ikincisi oldu. Karacasu Kaymakamı Mehmet Gündoğdu’da başarılı öğrenciyi makamında ağırladı. Çetinkaya’yı başarısından dolayı kutlayan Kaymakam Gündoğdu, öğrenciyi ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024, 10:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER