Karacasu’da okul servis şoförleri ve rehber personeller bilgilendirildi

banner35

AYDIN'IN KARACASU İLÇESİNDE, İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ TRAFİK TESCİL DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ EKİPLERİ VE İLÇE JANDARMA TRAFİK TİMİ İŞ BİRLİĞİYLE OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ VE REHBER PERSONELİNE YÖNELİK EĞİTİM TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

Karacasu’da okul servis şoförleri ve rehber personeller bilgilendirildi

Aydın’ın Karacasu ilçesinde, İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri ve İlçe Jandarma Trafik Timi iş birliğiyle okul servis şoförleri ve rehber personeline yönelik eğitim toplantısı düzenlendi.

Okul servislerinin güvenli ve düzenli bir şekilde hizmet vermesini sağlamak ve sürücülerin trafik kurallarına tam anlamıyla uymalarını teşvik etmek amacıyla Karacasu Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda okul servis şoförleri ve rehber personeline yönelik eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Eğitim toplantısının ana konuları arasında, ’okul servis taşımacılığı eğitimi’, ’güvenli sürücülük farkındalığının artırılması’, ’servis taşımacılığında dikkat edilmesi gereken kurallar’ ve ’araçların imal tadil ve montajı yönetmeliği’ yer aldı.

Emniyet Amirliği Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ve Jandarma Trafik Timi ekipleri, uzman kadrolarıyla katılımcılara önemli bilgiler aktardı ve interaktif bir şekilde soruları yanıtladı.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, 11:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER