İYİ PARTİ’İN YÜKSELİŞİ VE AYDIN

Seçim heyecanı ve telaşı genel- yerel tüm siyasi partileri ve temsilcilerini harekete geçirmekte geciktirmedi. Zaman yaklaştıkça seçimin tüm kademelerini hep beraber yaşayacağız ve bu heyecana tanıklık edeceğiz. Sert rüzgarların eseceği bu dönemde savrulup uçacak mıyız yoksa dalımız kırılmadan sapasağlam duracak mıyız; göreceğiz bakalım…..

Millet ve Cumhur İttifakı’nın en son seçimlerden bu yana bakıldığında önümüzdeki seçimlerde daha çetin bir siyasi savaş içerisinde olacakları kanaatindeyim. Mevcut hükümetin ve Başkanlık sisteminin kabul edilebilirliği konusunda toplumun bir kısmında giderek bir feveran söz konusu olurken diğer tarafta ise sonsuz bir memnuniyet ve umut dolu bir destekleme, tüm hızıyla da şaşırtsa da; devam ediyor.

Millet İttifakı’nın istikrarını koruyarak süreci yönetmesi esnasında Aydın Bölgesi’nde giderek çıtasını yükselten ve anket çalışmalarına bakıldığında yükselişini sürdüren İyi Parti, genel siyasetindeki akıcı ve yere basan tavrını yerelde de göstermekten çekinmiyor. Parti içinde bu aşamaya gelene dek il yönetimindeki başkan değişimleri bu çıkışı çok fazla etkilemedi ayrıca mevcut İl Başkanı Recep Taner’in sistemli, disiplinli  çalışmaları ve siyasete vermiş olduğu emeğinin tüm verimlerini, bölge için çalışarak kanıtlamaya devam ettiğini düşünüyorum. İlin, tüm ilçe teşkilatlarıyla olan kurumsal ilişkileri önceye nazaran daha da iyiye gidiyor. Üye sayısının tüm kadroda giderek arttırılması sürerken, Aydın Bölge’deki mevcut üye yapılanması  10 bine yaklaşmış durumda. Genel Başkan Akşener’in yereldeki temsilcilerine vermiş olduğu tüm talimatlar bölgede olurluğunu sürdürmektedir.

Başkan Recep Taner’in seçim öncesi hazırlıkları devam ederken ön seçime gidilme kararı da Genel Başkanın da bu karara sıcak bakmasıyla birlikte gerçekleştirilecek. Emin adımlarla ilerlediği gözlenen İyi Parti, bakalım ön seçimle birlikte nasıl bir sonuç alacak ve bu seçim diğer partilere feyz olacak mı; bu da bir merak konusu.

 Toplumla bütünleşmenin ve her mecrada yer almanın siyasi parti temsilcilerine nasıl bir geri dönüş yaptığını Aydın Bölgesi ve genelinde hepimiz görüyoruz. Vatandaşla uzaktan siyaset değil; dokunarak onu dinleyerek yapılan siyasetten daima fayda görürsünüz.

Millet İttifakı yani 6’lı masa sağlam bir duruş sergiliyor. Aydın Bölgesi’ndeki CHP  İYİ PARTİ ve ayrıca diğer partilerin siyasi atağındaki güçlü yapılanma, bu tabanın keskin ve kararlı olmasından kaynaklanıyor. Sonuçları da genelde ve yerelde büyük bir merakla bekliyor olacağız.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.