banner61

LÖSEV "ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN SONRA DÜNYA GÜZELLEŞSİN"

banner35

İzmir Selçuk’ta bir öğretmen LÖSEV İÇİN bir çağrısını yayınladı. Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Emine Bulut yaklaşan Ramazan ayı için Aydın’dan bir talepte bulundu.

LÖSEV  "ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN SONRA DÜNYA GÜZELLEŞSİN"
banner66

İzmir Selçuk’ta bir öğretmenin çağrısını yayınladı. Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Emine Bulut yaklaşan Ramazan ayı için Aydın’dan bir talepte bulundu. Bulut;

Bu yıl fitre, zekat ve yardım kolilerini Lösev’e bağışlamalarını, çocuklarımıza destek olmalarını istedi. Öğretmenin bir de talebi var Aydın’lı hayırseverlerden.

"Lösevin Aydın’da şubesi bulunmuyor. Lösev’e kullanacağı büroyu bağış yapabilecek veya kira bedelsiz kullanıma açacak hayırseverlere ihtiyaç var. Aydın’ın hayırseverlerine çağrımızdır

1998 yılında Pediatrik Hematolog Üstün Ezer tarafından kurulan LÖSEV 22 yıldır lösemili ve kanserli hastaları hayata bağlamaya uğraş vermekte. Bu güne kadar 45.000 hastaya ücretsiz tedavi ve destek sağlamakta. Tedavisi biten çocuklara ücretsiz kolej eğitimi sağlayan LÖSEV kanserli hastalara da hizmet veriyor.

Yapacağınız her bağış bu hastalara eşit kumanyalarla 12 ay boyunca dağıtılıyor.

Lösemili çocuklar köyünde tedavisi tamamlanan çocuklarının annelerinin ürettiği ürünler LSV dükkan sitelerinde satılarak destekler artırılıyor.

LÖSEV ELDEN PARA TOPLAMAZ, DERGİ KİTAP SATMAZ.

BAĞIŞLARINIZ HER BANKADAN LÖSEV HESABINA YAPILABİLİR.

Emine öğretmenimizin sesine kulak verelim. Lösemili çocuklar Aydın’lı hayırseverle daha mutlu , daha sağlıklı.

Hep birlikte sağlıklı gülen çocuklar için bizde varız diyelim".

www.losev.org.tr

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER