Ali ÇANKIR’IN İNANÇLARA OLAN SAYGISI

banner35

CHP AYDIN İL BAŞKANI Ali Çankır, Nazilli Cem Evi ve Cem Evi Başkanı Veysel ADAK’ı ziyaret etti! CHP’nin Demokrasi’nin tacı olarak gördüğü Laiklik anlayışını kuruluşundan buyana temel ilke olarak taşıdığı demokrasi adına sorumluluğu, her fırsatta Laikliğin önemini her alanda göstermekten ve demokrasinin can suyu olduğunu işlemekten hiç vazgeçmiyor!

Ali ÇANKIR’IN İNANÇLARA OLAN SAYGISI

! Türkiye’de inançların özgürlüğünün ve devamının teminatı olan Laikliğin, bugün Türkiye’nin içinden geçtiği süreçte önemini daha da hissettirmesi, CHP’nin kurmaylarının Laikliğe bağlılığı ve onu yaşatma çabası her alanda daha da kendini göstereceğe benziyor!

İnançların özgürlüğünün, vatandaşlık hakkı ve anayasanın güvencesi ve Laikliğin teminatı altında olması; barış, kardeşlik ve birlikte yaşamanın kendisi olduğunu her fırsatta öne çıkaran CHP; Nazilli’de bulunan Nazilli Cem Evini ve başkanı Veysel Adak’ı ziyaret eden Aydın İl Başkanı Ali Çankır; farklı inançların yaşadığı Türkiye bu konuda renk zenginliği i le öne çıkan bir ülkedir! Geçmişte bazı olumsuz olaylar yaşanmış olsa da Türk Milletinin sağ duyusu her zaman öne çıkarak birlikte bu ülkenin beton taşı olan Alevilerin varlığının önemini demokrasi ve barış adına önemsemeyi asla unutmamıştır! Bugün bende Nazilli Cem Evini ziyaret ederek Başkan Veysel Adak ile birlikte sürdürülen memleket sevgisi ve ülke barışının önemi üzerinde, gelecekte ülkemizin geleceği için yapılacak güzel şeyleri sohbet ederek buranın mistik havasını yaşadık. Bu arada da Başkanın odasında BULUNAN DEĞERLİ AĞABEYİM Erdal Demir’in hediyesi olan temsili HZ: Ali’nin Zülfikar’ı ile resim çektirmenin ve hatıra olması dileğimle mutluluğunu ayrıca sohbetin yaparak yaşadım.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2021, 11:38

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER