banner61

SİYONİZİM ORTADOĞU HAKİMİYETİNİN PEŞİNDE

banner35

Siyonist duygular hırs ve intikam peşinde, Ortadoğu hakimiyetini ele geçirmek için Büyük İsrail projesiyle, Ortadoğu’yu katliam yaparak ve üstün güç anlayışı ile Ortadoğu’yu ele geçirmek için yıllardır masum bir milletin kaderiyle oynuyor! Birleşmiş Milletler; bu katliamı gönüllü ülkelerden bir uluslararası güç oluşturarak derhal durdurmalıdır!

SİYONİZİM ORTADOĞU HAKİMİYETİNİN PEŞİNDE
banner66

İSRAİL GAZZE’DE KATLİAMIN SORUMLUSUDUR

Siyonist duygular hırs ve intikam peşinde, Ortadoğu hakimiyetini ele geçirmek için Büyük İsrail projesiyle, Ortadoğu’yu katliam yaparak ve üstün güç anlayışı ile Ortadoğu’yu ele geçirmek için yıllardır masum bir milletin kaderiyle oynuyor! Birleşmiş Milletler; bu katliamı gönüllü ülkelerden bir uluslararası güç oluşturarak derhal durdurmalıdır! Ortadoğu sahip olduğu yeraltı kaynaklarının yüzünden günahını önce kendi içerisinde ki işbirlikçiler ve hainlerin yaptıkları kardeş kanı akıtma alışkanlığına sonrada emperyalist güçlere bedelmiş gibi ödüyor! Bu bölgeyi din anlayışına ve din üzerinden sömürü anlayışı ve yandaş işbirlikçileri ile kontrol altına alıp, sonrada kendi topraklarında yaşam hakkı tanımayarak, zulmün en büyüğünü insanlık önünde yapan İsrail savaş suçu işlemektedir! Ortadoğu’ya huzur getireceğim diye giren ABD önce huzursuzluğu sonrada parçala yönet anlayışı ile koca BİR BÖLGEYİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRİRKEN, İsrail projesini adım adım geliştirmektedir. Büyük BOP projesine eş başkanlık yapmanın karşılığının ne denli büyük bir hata olduğunu görenler, İsrail işkence ve katliamına yüksek sesle itiraz etmesi pek bir işe yaramadığı görülmektedir!

İsrail katildir! İsrail kim ne dersin desin yaşananlara bakılınca sanki Hamas’la iş birliği içindeymiş gibi görünüyor! Bakınız ALMAN Dışişleri Bakanı Heiko Mas ile Çek ve Slovak mevkidaşları Jakub Kulhanek ile Ivan Korcok İsrail’e giderek Dışişleri bakanı Gabi Aşkenazi , bakanlara Hamas’ın roketle vurduğu bir binayı gezdirdi! Hamas bir binayı vurduktan sonra olaylar nereye geldi! İsrail Haması kullanıyor! İsrail Haması kullanarak topraklarını genişletiyor!       

Siyonistler; İslam ve İslam’a inananları karşı karşıya getirerek, katliam yapıyor! Hamas bir siyasi çözüm geliştirerek sorunu çözmekten yana hareket etmeli! Dünya önünde görünen siyaset üretmelidir! Emperyalistlere koz vererek katliamlarla çocukların ve masum insanların ölmesine fırsat vermemelidir.

Kudüs, Batı Şeria ve Gazze’de sivillere yaşatılanların ve yaşanan olayların yaşananların tek sorumlusu olan İsrail’e karşı uluslararası bir koruma mekanizması kurulmalıdır!

2009’dan bu yana Gazze’ye uygulanan deniz ablukası da sıklaştırılarak balıkçıların bile denize açılmalarına izin verilmez hale getirildi! İsrail Ortadoğu’da yaşayan Araplara bu kadar güçlü ve ezici savaş uyguluyorsa bunun sorumlusu; geçmişten buyana, Arapların kendi içlerinde uzlaşmaz yapıları ve ihanetlerinin payı büyüktür!   Arapların bu inanılmaz ezici baskı ve katliama karşı yürüttükleri politikalar yok denilecek kadar azdır! Enver Sedat’tan buyana değişen hiçbir şey olmamıştır! Önce Saddam, sonra Kaddafi gözlerinin önünde insanlık suçu denilecek kadar zulmün kendisi denilecek seviyede aileleriyle yok edilirken, Araplar bir yeni dünya anlayışı geleceğini düşünerek hayal be delalet içinde sonu yaşadılar! Bugün aynı şeyler ve ihanetler yaşanıyor. Suudi Arabistan tam bir Emperyalist uşaklığı yaparak her türlü ihaneti Ortadoğu’ya yaşatıyor! Birleşik Emirlikler İsrail ile tam bir uyum içerisinde olayları seyir ediyor! Türkiye kendine dost olsun olmasın yada düşman olsun; her zamanki gibi masum devletlerin ve insanların yanında yer almaya devam ediyor! Ama geçmişte Ortadoğu adına BOP projesinin ne denli tehlikeli olduğunu kestirememesi de ayrı bir yere konmalı!

Gazze’de 75 bin kişi İsrail zulmü ile evsiz ve barksız kaldı! İsrail dünyanın gözünün önünde bir gerçeği yaşatıyor” Özgür bir ulusun bireyi olmamak, itilip kalkılıp onurunla yaşayamamak” fukaralığın ve sefaletin en büyüğüdür.

SİYASETİN DESTEĞİ OLMADAN OLUR MU?

Yaşadığın özgür bir ülkede en kutsal şeyin vatan olduğunu anlamayan hainlere ve iş birlikçilere yaşadığımız ülkemizde yer vermeyeceğimize namusumuz üzerine söz veriyoruz. Kimsenin geleceği, menfaatleri ve koltuk üzerinden yürütülen siyaset; Vatanımızdan ve özgürlüğümüzden daha önemli değildir! Milletçe bu gerçeği biliyoruz ve gerektiğinde bu uğurda can veririz! Bu böyle biline!

Bugün siyaset ve mafya uygulaması daha fazla gizlenemeyecek duruma ve ayyuka çıkmıştır! Bu milletten daha büyük değilsiniz! Hesaplaşın iyi ve derin hesaplaşın! Bir bir eteğinizde ki taşları  ve sözde devlete hâkim olduğunuzu sandığınız kirli işlerinizi ifşa edin, işlerken elinizi kolunuzu devletin gücüyle sallaya sallaya işlediğiniz suçların bugün hesabı sorulmuyorsa, yarın sorulacak hesaplara hazır olursanız, yaşayacaklarınızın vatan için yapılan en ağır suçlar olduğunu bu adalet size de yaşatacaktır!

Vatansız güç yarınlar da güçlülere kiralanacak hain güçtür!

Birisi kalkıp ben devlette büyüdüm diyor bir kaset yayınlıyor milyonlarca kişi izliyor! Arkası yarın gibi devam ediyor milyonlar takip ediyor! Bu durum devletin var olduğunu ve gereken soruşturmanın başlatılmasının gerektiğini gösteriyor! Ama siyaset devlet olmuş! Yani Yasama-Yürütme-Yargı var! Yani Devlet var! Bu kavram üzerinden yürütülmezse bu iddialar, birileri kendilerini temizlemezse, bu durumdan Devlet zarar görür! Zarar gören devletin durumunu da dışarıda ki emperyalistler ce kullanır! Belki de yapılmak istenen budur!

HABER EDİTÖRÜ: ERDAL DEMİR

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER