RIDVAN EŞİN'DEN BAYRAM MESAJI

banner35

Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin Kurban Bayramı mesajını yayınladı.

RIDVAN EŞİN'DEN BAYRAM MESAJI

Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin Kurban Bayramı mesajını yayınladı. Eşin yayınladığı mesajında;

"Gönlü güzel kendi güzel kardeşlerim, uzun süredir ağız tadımızı kaçıran zorlu bir pandemi sürecinin ardından, çok şükür güzel bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bu bayram, bizi kıran, inciten, üzen, strese sokan, yoran, bu sebeple de aramıza mesafe koyduğumuz tüm eş dost ve akrabalarımızla barışma fırsatını yakaladığımız bir gün. 

Bu bayram kurban edeceğimiz sadece büyük ve küçükbaş hayvanlar olmasın. Bu bayram öfkemizi ve dertlerimizi de kurban edelim. Çok kısa olan bu dünya hayatını üzüntüyle geçirmeye ne gerek var? Kime kalmış ki bu dünya bize kalacak? Sevmek sevilmek varken, kızmak küsmek niye olsun ki? Anlaşılmayı beklemek yerine anlamaya çalışırsak, hayat hem bizim hem de çevremizdekiler için daha iyi bir hal alacaktır. 

Haydi şimdi bu bayramı sevdiklerimizle beraber doyasıya yaşamaya başlayalım. Bu vesileyle, genelde Ümmet-i Muhammed’in, özelde Aydınlı hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim" ifadelerine yer verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER