ÖZLEM ÇERÇİOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

banner35

Başarılı yönetim ve projeleriyle Türkiye’nin ve CHP Genel Merkezinin gündemine oturan Özlem Çerçioğlu; Aydın ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’na dolu dolu bir gün boyu hizmet tanıtımında bulundu!

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Başarılı yönetim ve projeleriyle Türkiye’nin ve CHP Genel Merkezinin gündemine oturan Özlem Çerçioğlu; Aydın ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’na dolu dolu bir gün boyu hizmet tanıtımında bulundu! Aydın’da Çilek üretim alanında sabah kahvaltıyla başlayan gün, çilek toplayıcısı kadınlarla kahvaltı sohbetinde bulunan CHP Genel Başkanı daha sonra yol güzergâhı üstünde kahvehanelerde sohbette bulunuldu! Büyük Şehir binasında coşkuyla karşılanan Genel Başkan, atılan sloganlar eşliğinde Büyük Şehir Binasına geçti!

Saat on bir de kanaat önderleri ve oda başkanlarıyla yarı basına açık, ikinci yarısı basına kapalı yapılan istişare toplantısında konuşan Özlem Çerçioğlu; Pandemi döneminde esnaf ve halk ile el ele bir döneme geçtiklerini, esnafın yanında olmak için tüm imkanları seferber ettiklerini, ihtiyacı olan halkın ve esnafın gıda yardımlarına koştuklarını, kapanma döneminde esnafın kiralarını muhafiyet getirdiklerini bu arada üreticilerin gıda ürünlerini elde kalmaması için satın aldıklarını ve ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını açıkladı! 17 İlçe dahil yapılan yatırımlardan bahsederken, toplantıda oda başkanlarının övgüleriyle karşılaştı!

Kanaat önderleri ve oda başkanları, muhtarlarla yapılan istişare toplantısından sonra Kuşadası belediyesi toplu açılış programını  gerçekleştirmek üzere Sealight Hotel Resort toplantı salonunda konuşmasını yapan Özlem Çerçioğlu; Kuşadası’nın çağın turizm gerçeklerine ayak uyduracak ve dünyada ki gelişmelere ve standart seviyeye ulaşma gayretine, Büyük Şehir Belediyesi olarak tüm imkanlarıyla, Kuşadası Belediyesi ve başkanı Ömer Günel ,ile beraber uyum içerisinde yaptıklarını, on altı projenin on üçünün bitirildiğini, üç projenin bitirilmeye yakın olduğunu açıklarken önümüzde ki, bir buçuk yıl içerisinde de altı projenin daha hayata geçirileceğini söylerken, salondan büyük destek ve alkış aşan Özlem Çerçioğlu’nun  yeniden güven tazelemenin huzuru içerisinde olduğu gözleniyordu. Bu arada toplantıda Büyük Şehir Belediyesinin Tüm ilçeler dahil yapığı hizmetleri gösterime girerken, özlem Çerçioğlu Kuşadası’na getirilen hizmetleri sıralı anlatmaya devam etti.  

HABER EDİTÖRÜ: ERDAL DEMİR

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2021, 10:10

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER