GİTMEYİN GENÇLER

banner35

Atalarını Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun silah arkadaşlarını düşünün. Yokluktan var edilen Türkiye Cumhuriyetinin nasıl var olduğunu düşünün. Ayağında çarığı, çorabı olmayan o günün yoktan var edilen ordusunu düşünün. On iki yaşlarında askere alınıp savaşın vatan için denilen kınacıkları düşünün.

GİTMEYİN GENÇLER

Atalarını Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun silah arkadaşlarını düşünün. Yokluktan var edilen Türkiye Cumhuriyetinin nasıl var olduğunu düşünün. Ayağında çarığı, çorabı olmayan o günün yoktan var edilen ordusunu düşünün. On iki yaşlarında askere alınıp savaşın vatan için denilen kınacıkları düşünün.

Her șey karanlıklardan sıyrılıp, hainlerden ve emperyalist güçlerden kurtulmak için savaşan analarımızı, bacılarımızı ve atalarımızı düşünün. Gitmeyin delikanlılar bunun adı beyin göçüdür bunun adı TÜRKİYEYİ karanlıklardan kurtaracak genç dimağların emperyalist elin arayıp ta bulamadığı değerlerin elimizden uçup gitmesinin adıdır gençler. Bunun adı yarın bu ülkeyi zorluklardan, yokluklardan, karanlıklardan ve yeniden CUMHURİYET, yeniden demokrasi dememiz için önümüze konacak sandığa atacağımız geleceğimizin aydınlık gele ezginin  tahsisini sağlayacak oylarınızın yok olup uçmasının adıdır!

Biliyoruz sorunları, biliyoruz endişelerini i ve gelecek kaygınızı, biraz daha dişinizi sıktınız. Bu ülke yokluklardan yeniden var edildi. Bu ülke emperyalist yandaşlarının ve emperyalist güçlerin istilasına kurtulup CUMHURİYET ve cumhuriyeti taçlandıran demokrasinin var edildiği muasır medeniyetlere örnek bir ülke durumuna getirildi.

Bu ülke bugün dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir büyüklükte, varlıkta ve genç enerjik nüfusa sahip bir ülke. Şartlar kurtuluş savaşının yapıldığı şartlar gibi değil. Sizlerin dokunuşuyla kendine gelecek, bu ülkeyi yok sayanlara büyük bir ders vererek milli değerlerimize hak ettiği yere ulaşacak bir ülke. Biraz daha dişinizi sikin ve bu ülkenin geleceği olun, umutlarımız ve güven duygumuz olun.

Bu ülkede kardeşin kardeşi vurduğu bir dönemin çocuklarıyız. O gün her yer daha karanlıktı. Umutlar daha düşüktü. Yılmadık belki olduk ama bin dirildik ülkemize sahip çıktık. Tam bağımsızlık, milli değerlerimiz ve gençliğimiz dedik korkmadık, endişelenmedik geleceğimizden. Çünkü biliyorduk ki bu ülkenin vatandaşları, ablaları, gelincikleri, Kuzucuklar ayak çıplak, karın aç yine bir kurtuluş savaşı verir karanlıkları aydınlığa çeviririz dedik ve yüzüncü yıla kavuştuk.

SİZLER umutsunuz, sizler geleceksiniz, sizler güveniniz ve ışıldayan beyinlerini, sizler farklı zeka ve akıl yapısıyla sizleri temsil eden Mustafa Kemalin torunlarısınız. Sizler başarıyla bitirdiğiniz okulların işsiz güçsüz beyinleri olabilirsiniz. Hatta babanızın verdiği harçlıklarla dışarı çıkıyorsunuz ama bir gerçek var ki bu ülkenin kılcal damarlarısınız. Siz olmadan kök salan ulu çınar bu soyu bu sopu ve aydınlık geleceği nasıl sırtında taşır!

Gitmeyin gençler, genç dimağlar ve gelecekteki umutlarımız, güven duygularımız ve ülkenin bekasının garantileri gitmeyin...

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2021, 13:53

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER