Fatma Yazıcı Voices Dergisiyle Gene Fark Yarattı

banner35

Olay Aydın Sitesi Gazete İmtiyaz Sahibi Fatma Yazıcı marjinal bir bakış açısı yaratarak çıkardığı Voices Dergisi tanıtımını basınla buluşarak gerçekleştirdi.

Fatma Yazıcı Voices Dergisiyle Gene Fark Yarattı
Olay Aydın Sitesi Gazete İmtiyaz Sahibi ve Aydın Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Fatma Yazıcı marjinal bir bakış açısı yaratarak çıkardığı Voices Dergisi tanıtımını basınla buluşarak gerçekleştirdi. 
İlk sayısı Aralık ayında çıkan ve aylık olarak yayına devam edecek olan derginin yaratıcısı Fatma Yazıcı yaptığı açıklamada; Aydın Bölgesi'ni tanıtmaktan öte  derginin içeriğinde, dokunulmamış insan hayatlarına yer vereceğini ayrıca kurumsal haberler dışında farklı konseptlerin de dergisinde olacağını  açıklayan emektar gazeteci Fatma Yazıcı tüm haberlerin de kendisine ait olduğunu da belirtti. 
Derginin dağıtımıyla da ilgili kurumsal yerler dışında tüm bölge esnafına dergiyi ulaştıracağını açıklayan Yazıcı, yazarlar kadrosunda da iki ulusal bazda yazara yer vereceğini de sözlerine ekledi. 
Derginin hazırlanmasında katkısı olan herkese teşekkürlerini ileten usta gazeteci yepyeni ikinci sayısı içinde sürpriz çalışmaların okurlarıyla buluşacağını da belirtti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2021, 11:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER