EĞİTİM İŞ HATIRA ORMANI DİKTİ

banner35

Bir ülkenin nefes alması sahibi olduğu doğa örtüsü ve özellikle de orman yapısından kaynaklanır. Ülke bilinci doğayı yok etmek değil birilerinin zenginleşmesini istemek değil insan sağlığını doğal doğa örtüsünü korumaktır. Bu anlayışla doğaya kazandırılan her yeşil kutsaldır anlayışından uzaklaşmayanlara aşk olsun.

EĞİTİM İŞ HATIRA ORMANI DİKTİ

Bir ülkenin nefes alması sahibi olduğu doğa örtüsü ve özellikle de orman yapısından kaynaklanır. Ülke bilinci doğayı yok etmek değil birilerinin zenginleşmesini istemek değil insan sağlığını doğal doğa örtüsünü korumaktır. Bu anlayışla doğaya kazandırılan her yeşil kutsaldır anlayışından uzaklaşmayanlara aşk olsun. Eğitim-İş’in bu konuda göstermiş olduğu duyarlılığa söylenecek tek şey var toplumsal her konuya gösterdiğimiz ilgiye ve doğaya duyduğunuz saygı ve katkıya teşekkürler eğitim iş. Teşekkürler Eğitim-İş yönetim kurulu. Teşekkürler katkı koyan tüm kurum ve kuruluşlar teşekkürler Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu teşekkürler Aydın vali yardımcısı Ömer Faruk Günay.

Eğitim-İş Aydın Şube Başkanı Şaban Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"Lidere “Atatürk”, vatana “anavatan”, toprağa “toprak ana” ayrı bir anlam katmakla kalmayıp, Ata'ya, anaya saygı, sevgi ve bağlılığımızın en samimi ifadesidir.

Ulu arıyorsan analar ulu

Sevmişiz gönülden, olmuşuz kulu

Analar insandır biz insanoğlu

diyor Bozkır'ın Tezenesi üstat Neşet ERTAŞ.  Atamız, büyük önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK

“Ormansız ve ağaçsız toprak vatan değildir.” “Yeşil görmeyen gözler renk zevkinden yoksundur. Burasını öyle bir ağaçlandırın ki, kör bir insan dahi yeşillikler arasında olduğunu anlasın.” Sözleriyle ağacın ormanın önemine dikkat çekiyor.

 Üyelerinin yarısından fazlası kadın olan. Kadınsız devrim olmayacağına inanan, Mustafa Kemal'in eğitim emekçileri olarak; Anneler Günü ile kurtuluşun 102. Yılında Atamız ve annelerimiz için Eğitim-İş Hatıra Ormanı diktik. Vali Yardımcımız Ömer Faruk GÜNAY, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu il temsilcimiz Ali DEMİR, Aydın Barosu Yönetim Kurulu üyesi sendika avukatımız Burak Özdemir, İlçe temsilci başkanlarımız, üyelerimiz, geleceğimizin güvencesi çocuklarımız ve umudunuzu bağladığımız gençlerimizin katılımıyla fidanları toprakla buluşturduk. Böylesi güzel ve anlamlı olanağı saylayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem ÇERÇİOĞLU'na  alın terlerini esirgemeyen emekçi dostlara çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2021, 12:37

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER