BAŞKAN DEMİR "Çanakkale Savaşı Türk Ulusunun bağımsızlık sembolüdür"

banner35

Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şube Başkanı Erdal Demir 106. Yılı kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü ile ilgili mesajını yayınladı

BAŞKAN DEMİR "Çanakkale Savaşı Türk Ulusunun bağımsızlık sembolüdür"

Başkan Erdal Demir;

"106 yıl önce bugün, Osmanlı'dan arta kalan istanbul hükümetinin başında olduğu yurdu işgal devletlerin esaretinden kurtaran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet ve şükranlarımızı sunarken, şehit olan onbinlerce askerimize ve yurt severlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 

Bir yandan yoksulluk, bir yandan esaret ama yüreği yurt sevgisi ve özgürlük özlemiyle dolu olan Türk Millet-i Çanakkkale geçilmez dedi ve dünya tarihine bir destan yazdı. Bizlere düşen emperyalist güçlere ve iş birlikçi hainlere her zaman yeniden bir destan yazmak için hazır olmaktır. Çanakkkale ve Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana bu eşsiz vatana Haçlı zihniyetiyle göz diken emperyalistler ve bu yolda onlara yardakçılık yapan hainler var olmuştur. Bizler vatanın bütünlüğünü korumak bölünme ve ayrışmaya karşı milletçe bir vücutta bir baş ve taşıdığımız tek yürekle bu eşsiz vatanı karanlık zihniyetlerden uzak muasır medeniyete yakın ve bağımsız , özgür herkesin kardeşce yaşadığı bir ülkeyi ilelebet var olmaya taşımalıdır " ifadelerine yer verdi. 

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER