BAŞKAN ÇANKIR"Bir ulusun direnişinin, zafere olan inancının ve vatana olan sevdasının destanıdır Çanakkale"

banner35

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajını yayınladı.

BAŞKAN ÇANKIR"Bir ulusun direnişinin, zafere olan inancının ve vatana olan sevdasının destanıdır Çanakkale"

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajını yayınladı. Başkan Çankır yazılı olarak yaptığı açıklamada;

"Bir ulusun direnişinin, zafere olan inancının ve vatana olan sevdasının destanıdır Çanakkale.
Yüzyıllara ışık tutacak bu destan ,toprakları kağıt üstünde paylaşılmış bir ulusun yedi düvele kafa tuttuğu, bir milletin omuz omuz ölmeyi göze alarak kazandığı bu zafer tarih boyu bizlerin bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün sembolü olmuştur.  
Tarihin akışını değiştiren bu zaferin mimarı ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehası, ileri görüşlülüğü bugün üstünde yaşadığımız topraklarda var olan özgürlüğümüzün temelini oluşturmuştur.
Çanakkale Zaferinde verilen mücadele, aziz şehitlerimizin sergilediği kahramanlıklar, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk ilke ve devrimlerine yönelecek her türlü tehditle mücadelede bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir. 
Atalarımızın, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan güzel yurdumuzu ve Cumhuriyet’imizi, ulusal değerlerimizi , Kuva-i Milliye ruhumuzu  korumak, ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmak en temel sorumluluğumuzdur.
Bu duygularla Çanakkale Zaferimizin 106. yıldönümünü kutluyor; başta Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu  ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit  ve kahramanlarımızı şükran ve minnet ile  anıyor, tüm gazilerimize saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER