banner61

Germencik Ramazan’ı dolu dolu geçirdi

banner35

AYDIN (İHA) - GERMENCİK BELEDİYESİ’NİN RAMAZAN AYINDA DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKLERLE VATANDAŞLAR İLE ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ. GERMENCİK BELEDİYESİ’NİN HAZIRLADIĞI VE BÜYÜK İLGİ GÖREN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ÇOCUKLARIN VE AİLELERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI.

Germencik Ramazan’ı dolu dolu geçirdi
banner66

Germencik Belediyesi’nin Ramazan ayında düzenlediği etkinliklerle vatandaşlar ile özellikle çocuklar keyifli vakit geçirdi. Germencik Belediyesi’nin hazırladığı ve büyük ilgi gören Ramazan etkinlikleri çocukların ve ailelerin beğenisini kazandı.

Germencik Belediyesi geçmiş Ramazanlarda olduğu gibi bu Ramazan ayında da birçok etkinliği vatandaşlarla buluşturdu. Sosyal yardımlardan kültürel aktivitelere, çocuklara yönelik etkinliklere kadar Ramazan ayının tüm güzelliklerini yaşatan Germencik Belediyesi, vatandaşların takdirini topladı. Ortaya konulan etkinliklerle Germencik’te Ramazan ayı dolu dolu geçti.

Eğlenceli vakit geçirdiler

Yaptığı kültür sanat etkinlikleri ile Germenciklilerin beğenisini kazanan Germencik Belediyesi, Ramazan ayına özel, çocuklar için hazırladığı etkinliklerle bu yıl da adından söz ettirdi. Hazırlanan ilk etkinlikte Hacivat-Karagöz, semazen, sihirbaz, komedi dans 3’lüsü, kanto gösterileri ile ödüllü yarışmalar ve ikramlarla çocuklar keyifli bir an yaşadı. Daha sonra “Kahramanlar Kumpanyası” adlı müzikli ve danslı çocuk oyunuyla çocuklar, “Doğaçlama tiyatro gösterisi” ile yetişkinler eğlenceli vakit geçirdi.

Turnuvada ter döktüler

Ramazan ayında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel futbol turnuvası da düzenlendi. Gerçekleştirilen turnuvaya 7-10 yaş arasından oluşan 10 takımın yer aldığı 100 öğrenci katıldı. Çocukların ve gençlerin sosyal faaliyetlere teşviki amacıyla da bu yıl 6’ncısı düzenlenen Satranç Turnuvası da Germencik Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. 3 kategoride süren müsabakalarda 189 öğrenci en iyi hamleyi yapmak için ter dökerken, her iki turnuvada da dereceye girenlere ödüllerini Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş takdim etti. Germencik Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinliklerinden dolayı vatandaşlar, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e teşekkür etti.

İhtiyaç sahipleri unutulmadı

Germencik Belediyesi kültürel faaliyetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleri çerçevesinde de ilçede yaşayan ve ekonomik durumları iyi olmayan vatandaşları da unutmadı. Gıda kolisi hazırlayan Germencik Belediyesi, belediyenin kendi bütçesinden ve vatandaşların bağışlarıyla hazırlanan gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerin teslimi için vatandaşların kapısını çaldı.

Ramazan ayı dolu dolu geçti

Ramazan etkinlikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş vatandaşlara Ramazan ayının maneviyatını yansıtmak için etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Öndeş; "Ramazan ayının maneviyatına yakışan bir dizi etkinlikle vatandaşlarımızın moral ve motivasyonuna özellikle de çocuklarımızın mutluluğuna temas etmek istedik. Çocuklarımızın oldukça keyifli vakit geçirdiği etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. Zor günler geçirdik ve geçirmekteyiz. İstedik ki hem Ramazanın ayının manevi yönünü yansıtalım hem de halkımızın bir nebze de olsa moral bulmasını sağlayalım. Tüm halkımıza gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2023, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER