Başkan Zencirci, emeğin önemine dikkat çekti

banner35

AYDIN (İHA) - EMEK VE ALIN TERİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKEN GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI BURAK ZENCİRCİ; "DAHA YAŞANABİLİR BİR DÜNYAYI MÜMKÜN KILMAK İÇİN ALIN TERLERİYLE EMEK MÜCADELESİ VEREN TÜM İŞÇİ VE EMEKÇİLERİMİZİN 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİLER BAYRAMINI KUTLUYORUM" DEDİ.

Başkan Zencirci, emeğin önemine dikkat çekti

Emek ve alın terinin önemine dikkat çeken Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci; "Daha yaşanabilir bir dünyayı mümkün kılmak için alın terleriyle emek mücadelesi veren tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutluyorum" dedi.

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında birlikte mesai yaptığı çalışma arkadaşları başta olmak üzere alın teri, emek ve özveriyle hayatın her alanında yüksek verimle yer alan herkese minnettar olduğunu ifade eden Zencirci; "Örgütlü mücadelenin yegane simgelerinden 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, demokrasi, barış ve kardeşlik adına birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Daha yaşanabilir bir dünyayı mümkün kılmak için alın terleriyle emek mücadelesi veren tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutluyor, saygıyla selamlıyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 01:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER