AGC ADAYI FATMA YAZICI BASINA ADAYLIK AÇIKLAMASINI YAPTI

banner35

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Fatma Yazıcı, basına verdiği kahvaltıda adaylık açıklamasında bulundu.

AGC ADAYI FATMA YAZICI BASINA ADAYLIK AÇIKLAMASINI YAPTI

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Fatma Yazıcı, basına verdiği kahvaltıda adaylık açıklamasında bulundu.

29 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan AGC başkanlık seçimi öncesi Başkan adayı Yazıcı basına verdiği kahvaltıda, seçildiğinde yapacakları projeler halinde basına anlattı.

Fatma Yazıcı basının bir çok sorununu birikerek büyüdüğünü, ekonomik ve sosyal sorunları anlatırken, ekonomik sorunları had safhaya ulaştığını, bu sorunları başkan seçildiğinde üyelik çağrısını yaptığı bütünlüğü sağlayarak Ankara’ya federasyon ve konfederasyona sürekli bilgi akışıyla gündemde tutacağını, yerelde kurumlarla olan çalışma alanının genişletebilmenin tek yolunun Ankara’daki üst birliği aldırabileceği kararlarla biçimlenebileceğini ifade etti.

Başkan adayı Fatma Yazıcı aynı zamanda Aydın Kültür Turizm Derneği’nin de başkanı olduğunu bu sayede bölgede bir çok turizm işletmesiyle istişarede olduğunu vurgularken gazetecilerin sosyal yaşantıları ile ilgili değişimlerini neden olabilecek sosyal yaşam desteği sağlayacağını anlattı. Ayrıca AGC’de bir fon oluşturarak bu fondan gazetecilerin ihtiyaç duyduğu ekonomik sorunlara destek olacağını söyledi. Periyodik zamanlarda eğitime dönük sempozyumlar hazırlayarak kendini kabul ettirmiş duayen gazetecileri ağırlayacağını, yereldeki başarılı gazetecilere ayrıca bu duayenlerle ilgili başarı ödülleri vereceğini ifade etti. Başkan Adayı ADÜ İletişim Fakültesi yetkilileri ve öğrencileri ile birlikte sık ilişkiler içerisinde bulunup, çeşitli faaliyetlerde bulunacağını söyledi.

Son olarak da AGC kendi binasına kavuşacağını, donanımlı bir bina alt yapısıyla gazetecilerin ziyaretine ve çalışma istediklerinde yapacakları çalışmaları ve mesaileri burada gerçekleştireceklerini sözlerine ekleyerek basına ve katılımcılara teşekkür etti ve diğer aday Ferdi Uzun’a da adaylık yarışında başarılar diledi. Bu seçimin bir çekişme değil bir yarış olduğunu belirtti.

HABER: E-D

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022, 12:52

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER