Özel Aydın İlgi Anaokulu'nda Erken kayıt dönemi başladı

banner35

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Mimar Sinan Mahallesi’nde 5 yıldır kaliteli eğitiminden söz ettirerek faaliyetlerine devam eden Özel Aydın İlgi Anaokulu 2.Dönem kayıt dönemi ve 2023-2024 erken kayıt dönemine başladı. Özel Aydın İlgi Anaokulu Müdürü Şeniz Ünal Öksüz 2023-2024 Eğitim-Öğretim sezonu için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek sınırlı sayıdaki kontenjanlardan ve imkânlardan faydalanmak üzere tüm velileri okulumuza beklediklerini ifade etti.

Özel Aydın İlgi Anaokulu'nda Erken kayıt dönemi başladı

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Mimar Sinan Mahallesi’nde 5 yıldır kaliteli eğitiminden söz ettirerek faaliyetlerine devam eden Özel Aydın İlgi Anaokulu 2.Dönem kayıt dönemi ve 2023-2024 erken kayıt dönemine başladı.
Özel Aydın İlgi Anaokulu Müdürü Şeniz Ünal Öksüz 2023-2024 Eğitim-Öğretim sezonu için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek sınırlı sayıdaki kontenjanlardan ve imkânlardan faydalanmak üzere tüm velileri okulumuza beklediklerini ifade etti.

Avantajlı ücret ve ödeme imkânları sunduklarını vurgulayan Özel Aydın İlgi Anaokulu Müdürü Şeniz Ünal Öksüz “Özel Aydın ilgi Anaokuluna, sınırlı sayıdaki kontenjanlardan ve imkânlardan faydalanmak üzere tüm velilerimizi bekliyoruz. Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Özel Aydın İlgi Anaokulu; gülümsemeyi ilke edinen, empati kurabilen, saygının önemini ve değerini bilen, sanatı ve sanatçıyı seven, spor yaparak sağlıklı yaşamın önemini özümseyen, akademik anlamda donanımlı bireyler yetiştiren, ilgisi ile fark yaratan seçkin bir kurum olabilmeyi amaçlamaktadır. Sevgi dolu okulumuz Aydınımıza hizmet vermeye devam edecektir" açıklamaları ile “ İyi ve güzel bir gelecek oluşturmak için, geleceği oluşturacak çocukları iyi yetiştirmeliyiz.” mesajını vererek, çocuklara verilen önemi vurguladı.

Amaçlarının; bağımsız, kendi ayakları üstünde durabilen, yaşam boyu öğrenen ve öğrenme isteğine sahip çocuklar yetiştirebilmek olduğunu; bunun için sevgi dolu, besleyici, özgür ancak disiplinli bir okul ortamı oluşturduklarını belirten Aydın İlgi Anaokulu Kurucusu Nazlı Dolmaz Özsoy 2023-2024 Eğitim ve öğretim yılında Anaokulu eğitiminin 5 yaş gruplarında zorunlu olacağını da belirterek, okulumuzda bu durum ile ilgili çalışma planlarının yapıldığını, çocuklarımızı ilkokul eğitimine tam olarak hazırlayacaklarını ifade etti.
 Okulda çeşitli eğitim modelleri ve etkinlikler ile özellikle tüm gruplarda Fen ve yabancı dil ağırlıklı eğitim programları, STEM eğitim programı, robotik kodlama, dikkat geliştirme programı, bilsem hazırlık programı, atölye programları, bedensel gelişim programları, 5 yaş gruplarında 2. Dönem belirli saat dilimlerinde ilkokula hazırlık öğretmeni ile ilkokul hazırlık programı uygulanacağını belirtti.
 “Vatanına, milletine, bayrağına saygılı, manevi değerlere sahip, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yetişen mutlu, sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirilmesine vesile olabilmek amacıyla, eğitimin ilk basamağı olan okul öncesi eğitiminin öneminin bilincinde olduğumuz anaokulumuzu sevgi, saygı, güven ve mutluluk çerçevesinde Aydın halkımıza sunabilmenin gururunu yaşıyoruz. Bizlere en kıymetli varlıklarını emanet eden ve edecek olan tüm velilerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER