Başak Koleji, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını coşkuyla kutlayacak

banner35

AYDIN (İHA) - AYDIN’DA EĞİTİMİN MARKA KURUMLARINDAN BAŞAK KOLEJİ, CUMHURİYET’İN 100’ÜNCÜ YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLAYACAK.

Başak Koleji, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını coşkuyla kutlayacak

Aydın’da eğitimin marka kurumlarından Başak Koleji, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını büyük bir coşkuyla kutlayacak.

Öğrenciler ve velilerle birlikte Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlayacak olan Başak Koleji, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala, hazırlıklarını sürdürüyor. Gerçekleştirilecek olan etkinlikler çerçevesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken okul bahçesi de Türk Bayraklarıyla süslendi.

29 Ekim pazar günü saat 15.00’te başlayacak olan törenin ardından saat 16.00’da Başak Koleji Ana Kampüs Binası’nda 100. Yıl Konseri Doğukan Çimen tarafından verilecek. Konser ile şölen havasında geçecek olan Cumhuriyet’in 100’üncü yıl kutlama programında, Başak Koleji’nin özel olarak hazırladığı video da gösterime sunulacak.

Başak Koleji, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla paylaştığı mesajında “Ebedi güneşimizin aydınlattığı 100 yıllık medeniyet ormanımızda, 32 senelik bir çınar olarak, nice fidanlar yetiştirmek dileğiyle iyi ki doğdun Cumhuriyet” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2023, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER