Aydınlı Genç Avukatın İlk Kitabı Yayınlandı

banner35

İstanbul Barosuna kayıtlı Aydınlı avukat Ayberk Konuralp Özyılmaz, özellikle hukuk alanında sözleşmelere yönelik olarak hazırladığı “Ticari Sözleşme Hazırlama El Kitabını” yayımladı.

Aydınlı Genç Avukatın İlk Kitabı Yayınlandı

Ticari hayatta iş yapan, işbirliği içerisinde bulunan; teknik, ticari ve hukuki alanda çalışan, ticari sözleşmelerin düzenlenmesi ve uygulanmasında görev alan tüm profesyonelleri hedefleyen bir rehber niteliğindeki kitapta temel olarak; taraflar arasındaki ticari ilişkiyi belirleyen ve hukuki belge olmaları itibarıyla ticari ve hukuki ihtilaflarda başvurulan metinler olan sözleşmelerin, hem biçimsel hem de içeriksel açıdan nasıl hazırlanması gerektiği üzerinde durulmuş, hazırlık aşamasında dikkate alınması gereken önemli unsurlara ayrıntılı bir şekilde yer verilmiştir.

Genç Avukat Ayberk Konuralp Özyılmaz’ın büyük emek vererek hazırladığı ticari sözleşmeleri kapsayan kitabı, hukuk alanında sözleşmelere yönelik önemli bir eksiğin giderilmesine katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

AYBERK KONURALP ÖZYILMAZ KİMDİR?

1996 doğumlu Avukat Ayberk Konuralp Özyılmaz, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. İstanbul 1’Nolu Baroya 73952 Sicil numarası ile kayıtlı olup mesleğini İstanbul’da sürdürmektedir. Aslen Aydınlı olan Avukat Ayberk Konuralp Özyılmaz İngilizce ve Macarca bilmektedir.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER