AYDIN’DA FARKLI KONSEPT”MATRUŞKA KAFE KIRTASİYE”

banner35

Aydın'ın Efeler ilçesinde vizyonuyla Kafe sektöründe fark oluşturan Matruşka Kitap Kafe Kırtasiye yeni döneme başladı. Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan binasında Kafe camiasına katkı sunan Matruşka Kafe Kırtasiye yeni dönemine de başarılı çalışmalarıyla damga vuracak.

AYDIN’DA FARKLI KONSEPT”MATRUŞKA KAFE KIRTASİYE”

Aydın'ın Efeler ilçesinde vizyonuyla Kafe sektöründe fark oluşturan Matruşka Kitap Kafe Kırtasiye yeni döneme başladı. Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan binasında Kafe camiasına katkı sunan Matruşka Kafe Kırtasiye yeni dönemine de başarılı çalışmalarıyla damga vuracak. Matruşka Kafe’nin kurucu müdürü Nilgün Türker fark yaratan Matruşka ile ilgili;

“Matruşka ya gelen misafirlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veriyoruz. İhtiyaçtan kastımız ise her hangi bir sınav hazırlığı olabileceği gibi tez yazımı ,proje çizimi ,çalışmada motivasyon eksikliği, çalışmada zaman yönetimini ayarlayamama gibi durumlarda kişiye özel konsepte çalışma ortamı sağlanır. Misafirimiz kitabı ,dergimi ,Gazetemi okumak istiyorum yada sadece sessiz huzurlu bir ortam istiyorum da diyebilir ,böylesi istekleri olan misafirlerimiz için matruşka doğru adres diyoruz. Bitti mi bitmedi ;çalışmanız sırasında geren kırtasiye Malzemeleri ve kitapları da hizmetinize sunuyoruz. Molalarınızda yeme -içme ihtiyacınızı da gideriyoruz kısaca burası ilim kafesi kendini geliştirmek isteyen kendine yatırım yapmak isteyen herkese açık 7’den,70 ‘e” ifadelerine yer verdi.

haber:orhan karagöl

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER