banner61

YENİPAZARLI“MEMLEKET PARTİSİ İKTİDARINDA KİMSE AÇ KALMAYACAK”

banner35

Kurucu Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı öncülüğünde yapılan Memleket Hareketi Partisi Aydın Örgütü tanıtım amaçlı basına yapmış olduğu kahvaltıda partisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltıda il ve ilçe örgütü başkanları yerini aldı.

YENİPAZARLI“MEMLEKET PARTİSİ İKTİDARINDA KİMSE AÇ KALMAYACAK”
banner66

Kurucu Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı öncülüğünde yapılan Memleket Partisi Aydın Örgütü tanıtım amaçlı basına yapmış olduğu kahvaltıda partisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltıda il ve ilçe örgütü başkanları yerini aldı. Memleket Partisi Aydın Kurucu İl Başkanı Cavit Yenipazarlı kahvaltı sonrası basına yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Memleket Partisi bir ihtiyaçtan doğmuştur. Ayrışmış toplum yapısında kurtulmak, ülkede kardeşçe yaşamın yeniden tahsisi için Memleket Hareketi Partisi kurulmuştur. 18 Mayıs’ta Ankara’da aldığımız mazbatadan sonra 9 ilçe başkanları şu anda burada ve 11 ilçede teşkilatlandık. Temmuz ayında kuruluş kurultayını yapacak olan Memleket Partisi Türkiye’de ilk kez 3 ayda kuruluşunu gerçekleştiren partidir.

Özgürlüklerimizi demokrasiyle taçlandıracağız. Milletimiz ve gençliğimiz ülkede kısıtlanan özgürlüklerden kurtulup, demokrasiye dayalı özgürlüklerimizi genişleteceğiz. Ülkemizde Millet olarak geleceğimizden ve can güvenliğimizden endişe duyuyoruz. Bu önemli sorunu halledeceğiz.

Gençliğimizi yeniden kazanmalıyız. Gençlik yurt dışına çıkmanın yollarını arıyor. Dışarıda mevcut olan bilim adamlarımızı yeniden ülkeye getirmeliyiz. Ülkede ve Aydın’da bugün susuzluk hayatı vuruyor. Yetkililer yeterince çare üretemiyorlar. Çiftçiler zor durumdalar. Pandemi esnafımız ve insanımızı etkilemiştir. Ortaya çıkan sorunları iktidara geldiğimizde halledeceğiz. Ülkede eğitim sıkıntıya düşmüştür. Telafi edilmesi için eşit olmayan eğitim şartlarını iyileştireceğiz. Memleket Partisi iktidarında kimse aç yatmayacak, kimse işsiz kalmayacak. Üretim kalitesini ve üretimdeki teknolojiyi geliştireceğiz. İktidara talibiz. Her alanda ve her kademede çalışacağız. Bir siyasi partinin iktidar hedefi olmazsa siyasi parti olma iddeası yok olur.

Muhalefeti yıkmak gibi bir düşünce olamaz. Türkiye’de muhalefet boşluğunu tamamlayacağız. Muhalefet halkın başına gelenler için gerekli hareketi gösteremiyor. Sokaklara çıkmıyor. İnsanlar yaşam güvencesini yitirmiş, siyasi parti binaları basılıyor ve insan öldürülüyor, muhalefet gereğini yapmıyor. Bu anlamda muhalefete gerekli hareketliliği getireceğiz. Baskıcı rejime karşı demokratik bileşenlerin yer aldığı Millet İttifakında tabi ki yer alacağız. Barkan Kalınomuz benim kardeşimdir. Bir siyasi partide birlikte hareket ettik. Benim il başkanımdı. Bülent Tezcan ile birlikte il başkanı olması için çalıştım. Ama il başkanı olmak için sosyal medya kullanılmamalı Memleket Partisi Genel Başkanlığına kendimin il başkanı olması için bir talebim olmadı. Genel Başkanımın talebiyle kabul ettim. Barkan Kalınomuz’a gidip birlikte çalışmayı teklif ettim ama kendisi sosyal medya üzerinden söylemlerine devam etti” İlçe başkanlarını tanıtan Cavit Yenipazarlı konuşma sonrası basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2021, 20:49

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER