banner51

Efeler’de ’Sanatın Gücüyle Bütünleşme’ projesi başladı

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde başlayan proje ile 30 öğrenci, sanatın birleştirici yönüyle bir araya geldi.

Efeler’de ’Sanatın Gücüyle Bütünleşme’ projesi başladı
banner47

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde başlayan proje ile 30 öğrenci, sanatın birleştirici yönüyle bir araya geldi.

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Akran Kabulünde Sanat ve Doğa Eğitimi" projesi hayata geçti. Proje kapsamında 30 öğrenci, sanatın birleştirici yönüyle bir araya gelerek çeşitli etkinliklere katılacak. Projenin açılış töreninde konuşan Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, sanatın öğrenciler arasında güçlü bir bağ kurduğunu belirterek projenin önemine dikkat çekti. Özcan; "Bu proje, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ışığında ve eğitim programımıza uygun şekilde yürütülüyor. Amacımız, öğrencilerimizin hem sanatsal hem de sosyal yönden gelişimlerini desteklemektir" dedi. Projenin, öğrencilerin akran kabulünü güçlendirmesi ve eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunması hedefleniyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2025, 11:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner41
SIRADAKİ HABER