banner61

EFELER BELEDİYESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NİN İKİNCİ ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI

banner35

Efeler Belediyesi ve Başkanı Mehmet Fatih Atay 162 çocuğa hizmet verecek olan ikinci gündüz bakım evini Mimar Sinan Mahallesi’nde yoğun bir katılımla hizmete açtı.

EFELER BELEDİYESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NİN İKİNCİ ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI
banner66

Efeler Belediyesi ve Başkanı Mehmet Fatih Atay 162 çocuğa hizmet verecek olan ikinci gündüz bakım evini Mimar Sinan Mahallesi’nde yoğun bir katılımla hizmete açtı.

Seçim öncesinde verdiği bütün sözleri ve projeleri birer birer yerine getiren başkan Atay, Efeler halkına vermiş olduğu sözleri gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti;

“Bir sözümü daha yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Ne söz verdiysem seçimden önce sürem bitinceye kadar hepsini ama hepsini yerine getireceğim. İnanın yeter ki. Bu çok anlamlı bir açılış. Çocuklarımız için, geleceğimiz için, onların iyi bir eğitim alabilmesi için bizim fiziksel olarak onlara bazı alt yapılarını gerçekleştirmemiz gerekiyor. Onların okul öncesi eğitimlerini tamamlamaları gerekiyor. Dayanışmayı öğrenecekler, sevgiyi öğrenecekler, arkadaşlığı öğrenecekler, bizleri yönetirken ilerde bu şekilde eğitildikleri zaman inanın sırtları yere gelmez. Eğitime çok önem verdiğimiz için önce Efesem’i açtık ve hali vakti olmayan arkadaşlarımızın çocuklarına da fırsat eşitliği tanımak adına dershane kurduk önce. Öyle bir an geldi ki ilk kreşimizi açtık. Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı’nın bile başaramadığı uzaktan online eğitimi gerçekleştirdik. 52 bin çocuğumuzun 49 binine biz o şifreyi dağıttık. Eğitimde eşit haklara sahip olabilmelerini sağladık. Yetmedi ve biz çocuklarımızın ders çalışacağı hiçbir mekan yokken, Türkiye’de ilk kez sadece Efeler’de olan Kitap Cafe’yi açtık. Türkiye’de bu kadar güzeli yok. Bir yer daha açacağım. Doğu Gazi Bulvarı’na da Ocak ayı içerisinde Kitap cafemizi açacağız. Ata Mahallesi’ne de Kitap Cafe açacağız. Her şey eğitim için ve çocuklarımız için…

TÜRKİYE’DE BİR İLK”NÖBETÇİ KREŞ” HİZMETİ

Bugün de 10 sınıfı olan 162 öğrencimizi burada ağırlayacağız. Buranın farklı bir özelliği daha var. Bu kreşimiz NÖBETÇİ KREŞ. Bunu da ilk kez Türkiye’de biz yapıyoruz” ifadelerine yer veren Başkan Atay katılımcılara teşekkür ederek Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER