CHP EFELER İLÇE KADIN KOLLARI VATANDAŞIN YANINDA

banner35

CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz ve ekibi halkla buluşmaya devam ediyor. Vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyen CHP Efeler Kadın Kolları salgın süresince her daim halkın yanında olduklarını ev ev ziyaretler gerçekleştirerek belirttiler.

CHP EFELER İLÇE KADIN KOLLARI VATANDAŞIN YANINDA
CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz ve ekibi halkla buluşmaya devam ediyor. Vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyen CHP Efeler Kadın Kolları salgın süresince her daim halkın yanında olduklarını ev ev ziyaretler gerçekleştirerek belirttiler. Başkan Ekiz yaptığı açıklamada;
“Chp Efeler İlçe Kadın Kolları olarak bugün vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunduk. Hallerini hatırlarını  sorduk.Sorunlarını dinledik.Ülkenin kötüye giden ekonomisinde zaten maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın pandemi döneminde sıkıntılarının daha da arttığına bir kez daha şahit olduk.Pandemi döneminde de her zaman olduğu gibi yanlarında olduğumuzu söyleyerek,yalnız değilsiniz dedik.Genel başkanımız sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ve Kadın Kolları Genel başkanımız sayın Aylin Nazlı AKA ile her daim Aydın halkının yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem ÇERÇİOĞLU’nun selamlarını ilettik” ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 16:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER