DÜNYANIN KABADAYILARI NOLDU DİLİNİZİ Mİ YUTTUNUZ?

Günlerdir kendi adıma belirtmem gerekirse büyük üzüntü ve nefret içerisindeyim. Gıdım gıdım yaşamaya çalışırken şu kavanoz dipli dünyada kan akıtmayı, cana kıymayı, çocuklara ve kadınlara göz kırpmadan yapılan katliamı zafer ilan etmeyi bellemiş, dünyanın en acımasızca, en canice yapılan saldırılardan biri olan İsrail terörizmi tekrardan hortladı. Bir söz vardır İsrail ile ilgili bilmem hatırlar mısınız? “Onlar yumurtalarını pişirmek için, dünyayı ateşe vermekten çekinmeyen lanetlilerdir”

Masum sivillere, kendi topraklarında, kendi ibadethanelerinde yaşatılan ve insan haklarından tamamen mahrum bırakılan onurun yerle bir edildiği bir insanlık dışı bir saldırı yaşıyor Filistin halkı. Dünyaya meydan okuma cürretini kalleşçe yapan İsrail, gün geçtikçe terörizmine devam ediyor. Zavallı halkın serzenişlerini duymayan ve siyasi çıkarları doğrultusunda katliama göz yuman bazı devletlerin insana göre kullandığı İnsan Hakları ne kadar adaletsiz bir tutum içinde olunduğunun göstergesidir.

Dini, dili, ırkı ne olursa olsun yapılan caniliğe tepki göstermeyen dünyanın kabadayıları ne oldu dilinizi mi yuttunuz? Ticari kaygılar mı , sinsice yaptığınız politik ilişkiler mi, kurulan tezgahlar mı, Yahudilerin dünyaya ticari anlamda hakimiyeti mi………..?  Sözün kısası tamamen duygusallık mı? Göstermelik koftiden yapılan sözde kınama mesajları ne kadar yaptırımı yüksek ve etkileyici olabilir ki, bana hiç inandırıcı gelmiyor maalesef. İnanın bu sayılanların hiçbiri benim insani vasıflarımdan, vicdanımdan, yüreklere atılan ateşten daha önemli olamaz. Şu aşamada bile duyarsız kalabilen ve geçmişe dönük siyasi çatışmalara dayanarak bu zulmü gamsızca yorumlayan zihniyetleri esefle kınıyorum. Çocukların ve kadınların zalimce tacize uğradığı ve tek kurşunla öldürüldüğü ırkçı ve kinci katliamın öncülerine çanak tutmak bu savaşa dahil olmakla eş değerdir. Bölücü kafa yapısının her zaman karşısında olan bir beyin olarak insanlığı; insanlığa davet ediyorum. Ne kadar acıdır ki;

 Güçlüler öldürüyor; güçlüler seyrediyor. İşte dünya böyle adaletsiz dönüyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.