KARHAN"DİDİMDE YERLİ VE SİYASETİ KİRLETMEYE GELENLERE GEÇİT YOK"

banner35

Gelecek Partisi Didim İlçe Başkanı Metin Karhan, Milli Beka Hareketi adlı bir grubun Didim Belediyesi önünde basın açıklaması yapma eylemini eleştirerek yazılı bir açıklamada bulundu.

KARHAN
Gelecek Partisi Didim İlçe Başkanı Metin Karhan, Milli Beka Hareketi adlı bir grubun Didim Belediyesi önünde basın açıklaması yapma eylemini eleştirerek yazılı bir açıklamada bulundu.
Başkan Karhan;
"MİLLİ BEKA HAREKETİ” adı altında bir gurup Didim’de yerel yönetimi ve siyaseti kirletmeye yönelik rol model olmaya çalışıyorlar! Yargıya rağmen, yargının haberi olmayan ya da henüz intikal etmemiş sözde meseleler yaratarak belediye önünde basın açıklamasına kadar varan davranışlarla, yerel yönetimi zan altına almaya çalışıyor olması manidar değimlidir! Kimdir bunlar kimin adına ve kimin rantını koruma adına Didim’e dışarıdan taşınmışlardır! Didim halkından karşılık görüyorlar mı? Sayıları ondan yirmiye çıkmış mıdır! Basın açıklamasında kitleleri toplaya biliyorlar mı yoksa aba altından sopa  mı gösteriyorlar! Her ne yapmaya çalışıyorlarsa çalışsınlar halktan karşılık görmeyen hiçbir hareket  zemin bulamaz. Bu gurubun kime çalıştığı ve hizmet ettiği ortadadır ve halkımız bunu şüphesiz biliyordur ki, halktan bu yaptıklarına karşılık bulamıyorlar!
 Taşıma basınla, sözde gurup hareketi ve sahnede rol almak isteyen sözde mağdurlarla güncele taşımak istedikleri; yargıya bile intikal etmemiş söylem, basın açıklamaları ve basının kalemşorlarını satın alma yoluyla yapılan kirletme hareketine, kimsenin pabuç bırakacağı bir şey yoktur ve kalmam ıştırda! İmkan bulsalar, kanunsuz ve nizamsız parsellenmiş yağmalarla Didim’i yaşanamaz yer haline getirmeye çalışmaları, neyse ki sağlıklı bir yerel yönetim ve başkanı sayesinde, giriştikleri her kalabalık, huzur bozucu, meydan okuyucu hareketleri boşa çıkmaktadır!
Didim bir Turizm cennetidir! Burada birçok yaşayan emekli huzur bulmaya, Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız doğa ve güneşle yorgunluk atmaya, vatan özlemi gidermeye, birçok Avrupalı Didim’ e gönül vermiş yatırım yapmış ve hep birlikte barış ve mutluluk içerisinde yaşamaya çalışırlarken, Didim’i kimsenin rant uğruna, huzursuz bir kent haline getirmeye hakkı yoktur! Hele bir gurup bilinçli bir şekilde taşıma olarak Didim’e getirilmiş, kendilerine ve hizmet ettiklerine ortam yaratmaya, yapılan yanlış işlere dayanak aramaya, zor kullanmaya  ve baskı yapmaya, yerel yönetimin cesur ve kararlı kararlarından vazgeçirmeye, siyaseti kirletmesine, Gelecek Partisi Didim İlçe Başkanı olarak ben ve yönetim kutulum, ana kademe organlarımız ve bize , siyasetimize gönül verenlerimiz, yapılacak hiçbir manipülasyona, yerele ve siyasete baskı yoluyla , karalama yoluyla,  yapılacak hiçbir kaliteyi sarsacak , Didim’e zarar verecek sözde hareketlere asla sesiz kalmayacağız" ifadelerine yer verdi


Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2021, 15:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER