DİDİM CEMEVİNDEN EĞİTİME KATKI

banner35

Didim Cem Evi ve başkanı Hüseyin İlhan, sosyal içerikli projelere akıllı düşüncelerle üretkenlikler yaratmaya devam ediyor.

DİDİM CEMEVİNDEN EĞİTİME  KATKI

Didim Cem Evi ve başkanı Hüseyin İlhan, sosyal içerikli projelere akıllı düşüncelerle üretkenlikler yaratmaya devam ediyor.

İlmin sonunda görülen ışıktır yolumuz diyen Aleviler, cehalet en büyük düşmandır anlayışı ile Hacı Bektaş Veli felsefesinin ışığı altında eğitimin bir insan, bir aile ve bir ülke için en önemli çözüm ve gelecek olacağına dair inançlarıyla eğitime destek sloganlarını Didim’in her noktasına taşımaya devam ediyorlar.

Kültür ve inanç ritüellerine eksiksiz hizmet veren Didim Cem Evi yönetim kurulu ve başkanı, bu yıl yeni bir projeyi eğitime destek sloganına dahil etti.

Her yaz yaptıkları konserlerle bir çok Alevi inancının ozanlarını Didim halkıyla buluşturan başarılı yönetim, bu yıl başında, Alevi toplumunun önemli inanç günlerini ve Türkiye'de önemli resmi tatil günlerini, resmi bayram ve dini bayramları gösteren görsel kalitesi yüksek takvimler yaparak, iş insanları ve Alevi toplumu mensuplarının, Sünni kardeşlerinin katkı koyarak aldıkları takvimlerle, eğitime katkı sloganına katılıyorlar.

Konuyla ilgili konuşan Didim Alevi Bektaşi Cem Evi başkanı Hüseyin İlhan,"İş insanlarımız, inanç dünyamızın mensupları ve Sünni kardeşlerimizin katkı olsun diye aldıkları takvimlerle verdikleri her kuruş yeni bir üniversiteli okutmaya gidiyor. Bu hizmetlerle okuttuğumuz öğrencilerimiz, ülkenin aydınlık günlerine katkı koyacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. Duyarlı olan herkese ve katkılarına teşekkür ediyoruz. Hızır yar ve yardımcıları olsun"dedi

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2021, 13:46

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER