DİDİM CEMEVİ ESNAFIN YANINDA

banner35

Didim Cemevi, Salgın sürecinde ekonomik anlamda çok zorlu dönemler yaşayan esnafı yalnız bırakmıyor. Başkan Hüseyin İlhan öncülüğünde her gün bir esnafı ziyaret eden Cemevi nabız tutarak, esnaflara desteğini sürdürüyor.

DİDİM CEMEVİ ESNAFIN YANINDA

Didim Cemevi, Salgın sürecinde ekonomik anlamda çok zorlu dönmeler yaşayan esnafı yalnız bırakmıyor. Başkan Hüseyin İlhan öncülüğünde her gün bir esnafı ziyaret eden Cemevi nabız tutarak, esnaflara desteğini sürdürüyor.

Korona salgınından ötürü kısıtlamalar getirilerek ekmek kapılarına kilit vurmak zorunda kalan esnaflara, yeniden başlatılan covıd kuralları çerçevesinde saat zorunluluğu kısıtlaması getirilmesine karşın halen sıkıntılı zamanlar geçiren ve turizm bölgelerimizden biri olan Didim'deki esnaflara moral ziyaretleri yapan başkan İlhan;

Esnafımızın her zaman yanında olacağız. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler ve bol kazaçlar diliyorum. Hızır yar ve yardımcıları olsun. Her zaman Didim Cemevi olarak onların destekçisi olacağız" ifadeleriyle esnaf dostlara moral kaynağı olmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2021, 15:01

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER