Didim Belediyesi uyardı: "Emlak, Çevre Temizlik ve Evsel Katı Atık Toplama Vergilerinde son gün 31 Mayıs"

banner35

DİDİM BELEDİYESİ, KONUT VE İŞYERLERİNE YÖNELİK EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK İLE EVSEL KATI ATIK TOPLAMA VE TAŞIMA VERGİLERİNİN 2023 YILI 1. TAKSİT ÖDEMELERİNİN DEVAM ETTİĞİNİ DUYURDU.

Didim Belediyesi uyardı: "Emlak, Çevre Temizlik ve Evsel Katı Atık Toplama Vergilerinde son gün 31 Mayıs"

Didim Belediyesi, konut ve işyerlerine yönelik emlak, çevre temizlik ile evsel katı atık toplama ve taşıma vergilerinin 2023 yılı 1. taksit ödemelerinin devam ettiğini duyurdu.

Didim’de Emlak, Çevre Temizlik ve Evsel Katı Atık Vergilerinin 2023 yılı 1. taksit ödemeleri devam ediyor. Didim Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Didim’de bulunan konut ve işyerlerine ait emlak, çevre temizlik, evsel katı atık vergilerinin 2023 yılı 1. taksit ödemeleri devam ediyor. Ödemeler 31 Mayıs 2023 Çarşamba gününe kadar devam edecek. Söz konusu ödemelerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlarımız, 31 Mayıs Çarşamba gününe kadar, hafta içi 08.30 - 17.30 saatleri arası Didim Belediyesi ana hizmet binasına gelerek ödemelerini gerçekleştirebilir” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca ödemelerini internetten yapmak isteyen vatandaşların https://ebelediye.didim.bel.tr/ adresinden kredi kartı ve banka kartını kullanarak, belediyeye gelmeden ödemelerini gerçekleştirebilecekleri belirtilirken, konu ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların 444 81 09 numaralı çağrı merkezinden iletişime geçilebileceği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER