DEMOKRASİ

Demokrasi yaşam hakkı ve kardeşliğin BAHARIDIR. Bölmek ayrıştırmak ötekileştirmek ve kendi insanını öldürmek için değildir demokrasi. 

Bölenler  yönetenler

Kardeşliği kullandı, yürekler yandı.

Kendi çocukları ve aileleri mal varlığına,

Biz kardeşlik duygusu ile yaşayan  ideoloji sahipleri, bizler insan sevgisine ayniyat duygusuyla sarıldık.

20 yıldır iman ve din üzerinden halkını ve kardeşlik duygularını ayristiranlar, Allah'tan gizlendiklerini sandılar. Bize düşen mücadele emek ve sevgiyi kardeşliği sandığa taşımaktadır. İnsan ve Allah sevgisi, toplumu bölmek bunu Kin ve nefret söylemleriyle menfaat ve mal edinme hırsını insan sevgisinin üzerinde tutmak için değildir,

Bu yolu seçenler cezalarını bulmaktan kaçamayacaklardır ama bu cezayı Kin ve nefret söylemleriyle yapmaktan kaçınalım.

Kardeşliği ve sevgiyi sandığa taşırken, demokrasi adına birleşmek ve geleceğimizi temiz toplum anlayışı  ile teminat altına almak istiyorsak, hayırlısı neyse onu, gerekenin yapalım. Sevgili okurlarım  ben siyasetimi bu yazıya taşımak istemedim. Bu çağrı ve geleceğin demokrasi  ve yeniden tahsisi adına hayırlı bir çağrıdır. Berkinin ölümümden Kaos bekleyenler ve olması  için vatan imkanlarını kullananlar yetmedi birde şehit vermemize neden olanlar, gördüler ki bu millet sevgi ve beraberliği Türkiye için, milletimiz için söz konusu olduğunda bir yumruk olmayı nasıl güçlü bir şekilde gerçekleştiriyor.

Bize, milletimize seslenen yetkililer "Din üzerinden  siyasi rant sağlanmaya çalışılıyor." Din elden gidiyormuş gibi feryat eden, birlik ve beraberliğimize nifak katmaya çalışan güçlere prim vermeyelim.

Unutmayalım, "DEMOKRASİ ÖLDÜRMEK BÖLMEK KARDEŞLİK DUYGULARINI YOK ETMEK DEĞİLDİR."

DEMOKRASİ YAŞAM, GÜZEL YAŞAM HAKKIDIR."

KARDEŞÇE VE HAKÇA..

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.