DEHA TURİZM KENTİ DİDİM

Aydın Bölgesinin incilerinden ve çok önemli turizm deha kentlerinden biri olan Didim, muhteşem bir festivale imza attı. Görsel şölenle perçinlenen ve halkı bir araya getiren Lavanta Festivali yüzleri güldürdü ve keyifleri yerine getirdi.

2. düzenlenen ve binlerce Didimliyi misafir eden bu festival, orada bulunduğum için çok daha rahat dile getirebiliyorum ki en ince detayına kadar emek verilen ve yaz sezonuna çok da yakışır kültürel bir etkinlik olarak izini bırakan bir festival oldu. Rengarenk bir ortamda lavantaların o mis kokusuyla ahenk içinde Didim halkına bu zorlu ülke gündeminin içinde rahat bir nefes aldırdı.

Didim Belediyesi ve Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın mavinin adı olan bu turizm kenti için yapmış olduğu tüm hizmetleri için tebrik etmek lazım. Yaşatılan, ayakta tutulan, emek harcanan  Didim için hem kültürel hem de ekonomik sahada atılan her adım, Aydın halkının yüzünün gülmesine vesile olacaktır. Dünya çapında turizm kentlerine sahip bu bölgede kurumların sağladığı her katkı ve her destek ,ismini tarihe yazdıracaktır. Geçtiğimiz günlerde de kültürel anlamda çok önemli olan Amfi Tiyatro açılışı ile de adından söz ettiren başkan ATABAY için hizmete doymuyor diyebiliriz.

Kıymetli ve bereketli topraklarda yaşadığımızı unutmayalım. Mavi ve yeşilin ayrıca tarımın yeri olan Aydın Bölgesi, her alanda adını duyurabilecek niteliklere sahip bir bölge. Yapılan tüm hizmetler ve etkinlikler bu değerin bin kat daha artmasına sebep olacaktır. Ekonomik potansiyelin daha da güçlenmesine aracı olacaktır. Aydınımızı sevelim ve elimizden geldiğince zirveye taşımaya el birliğiyle devam edelim.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.