Çine’de pedallar cumhuriyetin yüzüncü yılı için çevrilecek

banner35

AYDIN'IN ÇİNE İLÇESİNDE CUMHURİYETİN YÜZÜNCÜ YILINA ÖZEL ÇİNE-KAVŞİT BİSİKLET TIRMANMA YARIŞI DÜZENLEYECEK. BAŞVURULARIN BAŞLADIĞI YARIŞMAYA SADECE LİSANSLI BİSİKLETLİLER KATILABİLECEK.

Çine’de pedallar cumhuriyetin yüzüncü yılı için çevrilecek

Aydın’ın Çine ilçesinde cumhuriyetin yüzüncü yılına özel Çine-Kavşit Bisiklet Tırmanma Yarışı düzenleyecek. Başvuruların başladığı yarışmaya sadece lisanslı bisikletliler katılabilecek.

Çine’de ilçe halkı cumhuriyetin yüzüncü yılına özel kültür sanat etkinliklerle buluşarak unutulmaz anlar yaşamaya devam ediyor. Cumhuriyet coşkusunun tüm ilçede yayılması için bu kez de ’Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Çine-Kavşit Bisiklet Tırmanma Yarışı’ düzenlenecek. Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Aydın Bisiklet İl Temsilciliği’nin de katkılarıyla düzenlenecek yarışmanın başvuruları başladı. Yarışmaya Ege Bölgesi’nden lisanslı sporcular başvurabilecek. Sadece lisanslı bisikletlilerin katılabileceği yarışmaya başvurular, online olarak yapılacak. İlçe belediyesi hizmet binası önünden başlayacak yarış, Kavşit Mahallesi’nde sona erecek.

28 Ekim Cumartesi günü saat 10.30’da başlayacak yarışmada birincilere çeyrek altın, ikinci ve üçüncülere gram altın hediye edilecek. 9.4 kilometrelik parkurda birincilik için pedal çevirecek bisikletlilerin yarışabileceği kategoriler ise şöyle: “Genç Erkek (17-18 Yaş), Genç Kadın (16-34 Yaş), Yıldız Erkek (15-16 Yaş, Büyük Erkek (19-34 Yaş), Büyük Kadın (35Yaş ve Üstü), Master A (35-44 Yaş), Master B (45-54 Yaş), Master C (55 Yaş ve Üstü)"

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2023, 17:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER