BU TEHDİTVARİ MESAJ KİME?

Göreve geldiği günden beri muhalefetin ağır eleştirisiyle karşı karşıya kalan Kuşadası Belediye başkanı Ömer Günel; seçilmiş liğin verdiği inançla ve görev sorumluluğuyla şuana kadar karnesinde kırık not almadan, Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yerel yönetimlerin statüsü neyi gerektiriyorsa, o ilkelere uyum sağlayarak alt yapı ve üst yapıda birçok ilklere İMZA ATARAK hizmet verdi! Muhalefetin temsilcileri kadar bende Kuşadası’nda yaşıyorum ve gerçekleri ilkeli ve doğru bir dille gazetemizde yazıya döküyorum!

Kararlı ve inançlı olmak, yaşadığın kentin geleceğine ve yaşayanının daha iyi ve daha çağdaş bir kentte yaşamasını sağlamak içindir! Bu kentte neler gördük, neleri yaşadık. Hani ya bu kenti şahsım, kendi cinsimden tek temsilci olarak Aydın bölgesinde yapılan genel seçimlerde elimi taşın altına koyarak milletvekilliği seçimlerinde bir başıma temsil ettim! Bende herkes kadar Kuşadalıyım  ve burada yaşayanlardan biriyim! Ömer Günel mafyaya diz çökenleri ayağı kaldıracak kadar her şeyi göze alırken, kentin geleceğini değil, cebindeki şişkinliği düşünerek hareket edenler, kabadayılıkta hiçbir adım geri atmadan her tülü saltoyu atan bazı rantçılar, bu kentte arpalıklarının daralmasından hatta her vatandaş gibi bu kentte yaşayacaksınız prensibinden rahatsız olmuşlar,  kin ve nefretin kol gezmesi, hala o ortamları elinde tutup kendilerini bu kentin derin devleti düşünenler kuyrukları sıkışmış olacak ki, şiddetin her şeyi çözeceği inancıyla kafalarını kaldırmanın gayreti içine girmenin, hevesiyle davranmayı deniyorlar! Hiç uğraşmayın zaman sizin yaşadığınız, nemalandığınız zaman değil artık! Zaman bu kentin geleceğinin düşünülmesi gereken zamandır! Kimsede kulağının üstüne yan gelip yatmıyor artık! Kimin işi, kimin derdi bir belediye başkan yardımcısı ile olabilir ki!

Şark kurnazlığı derler buna bakın sizin ne yapmak istediğinizi ben size anlatayım!

-Rüşvette Ömer Günel aracı kullanıyor imajı mı yaratmaya çalışıyorsunuz? Mesajı Oğuzhan Turan  üzerinden vermeye çalıştığınız kişi kimdir? Oğuzhan Tutan, Ömer Günel’in Dava arkadaşı, bu uzun maratonda yıllarca yanından ve davasından ayrılmayan kişidir, bile bile kendi ayaklarına sıkacaklar öylemi! Sizin güttüğünüz ucuz düşünce! Ne o nede diğerleri hiç değil!  Bu ekip bu kent için görev talep ettiklerinde, bu kent için yüreklice yapmaları gereken hizmet projelerini  ceplerine koyarak geldiler ve bir, bir uyguluyorlar! Ne mi oluyor? Kente geziye çıkın, hizmetleri bire bir dolaşın, görmeyen gözlerinizin perdesini açın, değilse çarşaf çarşaf yazalım, sizde yorulmadan okuyun. Ayrıca da arpalıkların arkasında boşa dolaşanları, rantçıları boşa çıkarıyorlar!

Sıkıntınız bu! Sizin sıkıntınız kentin geleceği değil, cebinizin şişkinliği! Bu kentin fakiri, fukarası umurunuz damı? Bu kentin öğrencileri okuyup bu kente koşarak göreve gelecekler anlayışı umurunuz damı? Bu kentin yeşili kalmadı, parkı kalmadı, insanının yaşayacağı kent anlayışı kalmadı, talan ettiniz, umurunuz damı? Bu kentin kent meydanı yok, nasıl bir kör anlayıştır bu, bunu bile bu kente çok görüyorsunuz, çıkarlarınız ön planda olduğu için, umurunuzda mı?

Ne güzel demiş Ömer Günel; Anlımızın akıyla hizmete devam edeceğiz! Nokta!

Ne güzel demiş Oğuzhan Turan; Halkımızın çıkarlarını korumaya devam edeceğiz!

Tehdit ve Şantaja geçit vermeyeceğiz! Nokta!

Ne güzel demiş Ali Çankır; Karanlık zihniyete geçit vermeyeceğiz! Nokta

GÜNEŞE ÇAMUR ATIYORSUNUZ

Yüz yıla yakın bir Cumhuriyeti yok etmeye çalışan, yıllardır bu uğurda uğraşan zihniyetler, her yolu denediler olmadı! Çünkü bu ülkenin liyakatten gelen devlet adamları, liderleri hiç tükenmedi!

Bu ülkede Beka sorunu, ne zaman tehlike çanlarını çalmaya başlarsa, bir lider ve liderler ortaya çıkıp “dur” demeyi her zaman başarırlar!

Bu ülkenin dışarıdan dostları hiç olmadı desek yerimidir? Yeridir! İçeride hain ve işbirlikçileri eksildi mi desek? Eksilmedi! Bu ülke bu denli milli duyguları yaşadıkça daha çok liderler çıkacak ve kendilerini her şeyleriyle ortaya koyacaklar! Peki, ne olacak sonra?

Sözle, lafla yetinmeyenler, devlet adamı gömleğini taşıyanları olmaz yalan ve dolanlarla taşlayacaklar! Bu her zaman olmuştur ve olacaktır. Ama bu vatan ebediyen hür ve bağımsız olacak ve kalacak! Biz Birleşik Emirlik değiliz! 1900 yüzlü yıllarda devlet olanlar, Belki tutar diye tarihi geriye taşımaya çalışıyorlar! Tarihi Anadolu Türkmenleri yazdı binlerce yıl önce! Tüm dünyaya tarih olup, Coğrafya ya harita çizdirdiler! Tarihe, geleceği  Anadolu medeniyeti yazdı! Kazımak mümkün mü? Bu vatanı parselleyip satın alanlar unutmasınlar ki, kurtuluş savaşında bu millet, dışarıdan bu vatanın parçalanmasını tilki yuvasından gözetleyen hainler; nasıl ki yardakçılarıyla önce denize döküldüler, sonrada Mustafa Kemalin Cumhuriyeti tüm borçları ödeyip bağımsızlık kayıtsız şartsız milletindir dediyse, bugünde diyecektir! Millileşmenin faturasını bu millet ödedi, tarihe on kez tekrar yazacak kadar vatan sevgisiyle yüklüdür!

Canlı yayını mütevazı mutfağından yapan lider ve bugün memleketin Bekası için bir araya gelmiş altı lider, yarınların aydınlık günlerini masa etrafında, illerde, ilçelerde, kasaba kasaba, köy köy, mahalle mahalle dolaşıp geleceği konuşuyorlarsa, ufacık bir sabinin elinde bu mikrofon, devlet adamı kimliğinin gömleğini  taşıyan Kemal Kılıçdaroğlu’na sarf ettiği sözleri bir daha yaşamak istemeyecek, oradaki resmi üzülerek yaşayacak, anımsayacaklar! Ne günler yaşadık diyecek bu millet! Geleceğimizin belki de lideri olacak bu çocuklar bunu yaşamamalı! Çocuk belleği derindir, unutmazlar! Belki de tarih onu gelecekte hatırladıkça üzülmesini yaşayacak duygularla iç içe görecek! Bu vatanın zerre parçası, bu çocukların vebaliyle günahıyla emanet olarak sırtında olacak, nbunu asla unutmamalıyız biz büyükler! Kin ve nefret söylemleriyle iki kutba ayrışacak bir millet, kendi kardeşiyle mi çatışacak? Bu gün Ortadoğu’da neler yaşandı ve yaşanmakta! Bunu hep birlikte yaşadık, çok üzüldük ve üzülmeye devam ediyoruz, buraları bölüp parçalayan, kardeşi kardeşe kırdıran emperyalistlerin hala aynı oyunlar içinde olduklarını!

Bizim kardeşimizdir, bizim canımızdır, milletin öz evladıdır bu çocuk! Bu bir hataydı diyelim, kasıt değildi diyelim ve unutalım, tekrarı inşallah olmaz ve belleklerimizde iz bırakmaz!

MİLLİ ŞUUR

Bu ülke dünyaya milli şuur yapısını ve sağlamlığını, bütünlüğünü, sen ben, siz biz demeden eşsiz lider ve başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, emperyalizmin ülkeden atılarak, üstün başarılar göstererek, tarihe ve dünyaya bir liderin ismini “MUSTAFA KEMAL ATATÜRK” diyerek , kazıyarak tanıttı!

Bu ülkenin, Cumhuriyetin, demokrasinin ve bunların mimarı olan MUSTAFA KEMAL  ATATÜRK’ÜN her zaman meczup düşmanları olmuştur! Bunlar oradan, buradan değil bir mihrak merkezden yetiştirilip, At gözlüğü ile dünyaya bakmayı becerenler tarafından yetiştirilmişleridir! Bu meczuplar ve onu yetiştiren mihraklar her hamlede eşsiz liderin isminin milyonların gönlünde büyümesine neden olmuştur! Yanı attıkları oklar kendilerini tamda kalplerinin ortasından vurmaktadır! Vatan sevgisidir Mustafa Kemal!

Samsun bunu, bugün bir daha tek vücut  tarihe yazmıştır! Cumhuriyetten, demokrasiden vazgeçmemek bu uğurda her şeyi yapabilecek özgür toplum yapısı ve anlayışı, Mustafa Kemal’in ilkeleriyle bu ülkenin hala ayakta kaldığını, onun kredisinin  tüm dünyada hala yaşamakta olduğunun farkında ve sahiplenen koca bir ulus olarak dimdik ayakta durmaktadır!

Yetiştirildikleri sözde ideolojik yapının bu meczupları, birer akli dengesi bozuk şahsiyetler olarak toplum önüne çıkarmaktan utanmaya bilirler ama bu millet ATASIN’A sahip çıkmanın, onun ilkeleriyle bu ulusa sahip çıkmanın gururunu yaşamaya devam etmekten asla vazgeçmeyecektir!

Her utanç veren olay, bir akli selim kapının ve pencerenin açılmasına neden olacaktır!

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.