BU MİLLET DUYGUSALDIR AMA

Bu millet duygusaldır ama oldukça zeki ve akıllıdır.
Algı operasyonuyla;
Onlu yıllardır İslam emperyalizmin etkisi altında önce ekonomi,eğitim ve adalet dizayn edildi. Aynı süreçte yandaşlar İslami sentez anlayışla ekonomide trilyonlarla oynayan patronlar durumuna geldi. Tüm bunlar olurken, devlet baba anlayışına sarılan milletin büyük bir bölümü yoksullaştı. Milli değerlerimiz neredeyse revizyona uğradı. Milletin malı elde kalmayan sıfıra kadar satılınca dışa bağımlılık had safhaya ekonomik bağımlılıkla ulaştı. Milli ekonomi tümden özelleşme anlayışıyla iç ve dış sermayenin hakim olduğu bir ülkede, betonlaşma sektörü ülkenin ekonomik lokomatifi oldu. Üretim ekonomisinde yok olan ülke dış borç ve içerdeki borçlanmada yedek akçeyi kullanacak  kadar zayıflayan ekonomi, koronavirüs salgınına hazırlıksız yakalandı. Başarının adı sağlıkta koronavirüs risk yönetiminin adı oldu. 24 Haziran da dış güçler gidecek ülke güllük gülistanlık olacak söylemleri yerini dış güçler dolar politikası yapıyor, sonrasında da bugünlerde İngiltere üzerinden Türk parasıyla manipülasyon yapılıyor söylemiyle önlemini aldık, dolardaki yükseliş durdurulacak dense de Türk parası basımı hızla devam ediyor. Akla gelen ilk soru; ekonomisi güçlü olan bir ülke, dolar üzerinden oynanılan oyunlarla ve Türk parası üzerinden yapılan manipülasyonlara karşı zayıf düşmez, bu durumu teğet geçer.
Mesele bilim üzerinden yürümek meselesidir.
 Mesele eğitimde devrim yapılması meselesidir.
Mesele ümmetçi yani şükürcü millet yetiştiren projelerden vazgeçmek, dış güçlerin görevlisi durumuna düşmemek meselesidir
Mesele tarım ülkesi olan, hayvancılık ve ziraat ülkesi olan memleketimin Sırbistan’dan et, Bulgaristan’dan saman almama meselesidir.
Mesele kömür ve makarna toplumu adı altında fukara ekonomisinden vazgeçip üretim yapan bir toplumun başarısıyla yakalanan milli üretim ekonomisi meselesidir.
Mesele devletin betonlaşma sanayisine ve ekonomisine yatırım yapma yerine ülkemin yer üstü yer altı kaynaklarını iş gücünü ve teknolojiyi  kullanarak  istihdam yaratma meselesidir.
Mesele bugün karşı karşıya kaldığımız mucbir sebeplerden yola çıkarak dolarla borçlandığımız tüm projeleri milli paramızla ödemesini yapma meselesidir
Mesele bu ülkede barış ve kardeşliği tahsis edip kutuplaşmayı yok edecek dili kullanmak, ülkenin en üst noktasıyla yerel yönetimler arasında milletin sorunlarına ulaşan ortak uzlaşı köprüsünü kullanma meselesidir.
Bugün milletçe kutsal bir ayın ibadetinden önemsediğimiz Ramazan Bayramı’na adım attığımız gündür. Gönüllere Allah’ın inayet ettiği vatan ve millet sevgisiyle ulaşılan barış ve kardeşliği tahsis edildiği gün olsun. Hiçbir kimse hiçbir inanan yatağına aç susuz girmesin. Devletin güçlü eli iş aş ile vatandaşına ulaşmada muktedir olsun . Bu vatan, vatan evladının döktüğü kanlarla ulus olma mertebesine ulaşsın. Ulusumuzu ve milletimizi her türlü dış mihraplardan ve içerdeki hainlerden, iş birlikçilerden korusun, esirgesin
Bu vesileyle en kalbi duygularımla bayramınızı kutluyorum. Saygıdeğer okurlarım ve milletim.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.