Kendisi 1980 model, sıfır araçlar kadar değerli

banner35

AYDIN’IN ÇİNE İLÇESİNDE GALERİCİLİK YAPAN TAHSİN KESER’İN SATIŞA SUNDUĞU 1980 MODEL HER ŞEYİ ORİJİNAL RENAULT OTOMOBİL NERDEYSE SIFIR ARAÇLARA VERİLEN DEĞERİ GÖRÜYOR.

Kendisi 1980 model, sıfır araçlar kadar değerli

Aydın’ın Çine ilçesinde galericilik yapan Tahsin Keser’in satışa sunduğu 1980 model, her şeyi orijinal Renault otomobil nerdeyse sıfır araçlara verilen değeri görüyor. 44 yıl önce üretilip piyasaya sürülen aracın bir dönem kaymakamlık makam aracı olarak kullanıldıktan sonra 20 yıldır kaymakamlık demirbaşı olarak depoda bekletilip daha sonra da ihale ile satıldığı öğrenildi.

Çine’de yıllardır oto galericiliği yapan Salih Keser, ihale ile satın aldığı araçlar arasında ilginç bir otomobil ile karşılaştı. Aldığı araçlar arasında depoda yıllarca bekletilmiş 1980 model bir Renault marka otomobilin sadece 37 bin kilometre yaptığını görünce kilometreyi ve aracı inceleten Keser, aracın tamamen orijinal ve bir süre kaymakamlık makam aracı olarak kullanıldıktan sonra depoya kaldırıldığını öğrendi. Satışa çıkardığı aracı sadece kıymetini bilecek olanlara gösteren Salih Keser, sıfır model araçlara yakın fiyat biçilen 44 yaşındaki otomobilini satmak istediğini belirterek, “Yıllardır galericilik yaparım. Böyle bir araç ile karşılaşmadım. Aracı ihale ile almıştık. Her şeyi orijinal çıktı. Bakımını yapıp satışa sunduk ama satmaya kıyılacak gibi değil. Araç fabrikadan çıktıktan sonra kaymakamın makam aracı olarak çalışmış. Daha sonra depoya çekilmiş. Zamanında kaymakam taşıdığı için forsundaki direğe biz de bayrak astık. Gören bir daha bakıyor” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER