Azmin Sınırlarını Zorlayan bir Başarı Hikayesi

Aydın Bölgesi bilindiği üzere çok kıymetli bir coğrafi alana sahiptir. Ülkemizde en önemli ürünlerin yer aldığı bu coğrafyada üretmek, üretime katkı sağlamak ise çok büyük kıymet taşır. Bu bağlamdan yola çıkarak bu toprakların bereketinden ve en önemli ürünü olan zeytinden bölgeye yatırım sağlamak ekonomik bir katkıyı beraberinde getirir.

Makalemin girişinde belirttiğim üzere bu katkıyı ortaya koyan ve asıl mesleği  gazetecilik olan ve bir çok basın yayın organında yöneticilik yapmış bir emektardan bahsetmek istiyorum. “Oğuzhan Müezzino” İş sahasında vermiş olduğu sonsuz mücadele sonucunda 2021 yılından bu yana eşsiz bir şehir olan Aydın’da zeytin sektörüne adım atmış ve 1500 dönüm zeytinlik alanında zeytin ve zeytinyağı üretimine başlayarak bir istihdam alanı yaratmıştır. 2023 yılında kurduğu marka ile Aydın’da ürettiği ürünleri satmaya başlamış ve ülke geneline yayılarak Ankara, İzmir ve turizm bölgelerine bayilik vererek sektörde kendinden emin bir saha yaratmıştır.

Başarının önceliği inanmak ve azimle seçtiğin yolda ilerlemekten geçer. Aydın’da büyük gayret ve emekle oluşturulan bu markanın istikrarla ilerlemesinde işte bu azim yatıyor. Oğuzhan Müezzino  iş sahasında yatırımlarıyla, Aydın bölge ve Türkiye’de markasıyla damga vuracağa benziyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.