Söke’de çocuklar Uçurtma Şenliği ile çifte bayram yaşadı

banner35

SÖKE BELEDİYESİ'NİN GELENEKSEL ETKİNLİKLERİ ARASINDA YER ALAN UÇURTMA ŞENLİĞİ’NDE GÖKYÜZÜ RENGARENK OLDU. 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLE BİRLİKTE SÖKELİ ÇOCUKLAR ADETA ÇİFTE BAYRAM HEYECANI YAŞANDI. SÖKE BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA İBERYA ARIKAN’IN ÇOCUKLARA 23 NİSAN ARMAĞANI OLAN ETKİNLİKTE, ÇOCUKLAR İLE BİRLİKTE AİLE BÜYÜKLERİ DE DOYASIYA EĞLENDİ.

Söke’de çocuklar Uçurtma Şenliği ile çifte bayram yaşadı

Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan Uçurtma Şenliği bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte Sökeli çocuklar adeta çifte bayram heyecanı yaşandı. Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ın çocuklara 23 Nisan armağanı olan etkinlikte, çocuklar ile birlikte aile büyükleri de doyasıya eğlendi.

Söke Belediyesi tarafından bu yıl 17’ncisi yapılan Uçurtma Şenliği yine renkli geçti. Büyük ilgi gören Uçurtma Şenliği’nde yüzlerce uçurtma ücretsiz olarak dağıtılırken, çocuklar sahne gösterileri, interaktif animasyon etkinlikleri ile keyifli bir gün yaşadı. Söke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organizesi yapılan etkinlik, ilçedeki AVM’nin otopark alanında gerçekleştirildi. Şenlikte sadece çocuklar değil, beraberinde gelen büyükleri de onların eğlencesine ortak oldu.

Söke Belediye Başkan Vekili Fuat Evren Gül’ün de katılarak çocuklara uçurtma dağıttığı etkinlik oldukça renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER