Jandarmadan “çevre” duyarlılığı

banner35

AYDIN’DA JANDARMA EKİPLERİ DOĞAL GÜZELLİĞİ İLE BİRÇOK YABAN HAYVANINA EV SAHİPLİĞİ YAPAN KUŞADASI DİLEK YARIMADASI MİLLİ PARKI’NI ZİYARET EDEN VATANDAŞLARI ÇEVRE TEMİZLİĞİ VE ORMAN YANGINLARI KONULARINDA BİLGİLENDİRDİ.

Jandarmadan “çevre” duyarlılığı

Aydın’da jandarma ekipleri doğal güzelliği ile birçok yaban hayvanına ev sahipliği yapan Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı’nı ziyaret eden vatandaşları çevre temizliği ve orman yangınları konularında bilgilendirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ve Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede ekipler, Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı’nı ziyarete gelen vatandaşlara çevre, doğa sevgisi bilincinin aşılanması ve farkındalık oluşturması amacıyla çevre temizliği, sıfır atık konuları ile orman yangınlarına yönelik bilgilendirme yaptı. Ormanlık alanlarda dikkat edilmesi gereken kurallar ile ilgili broşür dağıtımı da yapan ekipler, aynı zamanda kadın vatandaşlara KADES tanıtımı yaparak uygulamayı telefonlarına yüklemelerine yardımcı oldu. “Kadına El Kalkamaz” mottosuyla erkek vatandaşlar da bilgilendirilerek broşür dağıtıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER