Jandarma ekipleri motosiklet sürücülerini bilgilendirdi

banner35

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN MOTOSİKLET HIRSIZLIKLARI VE GÜVENLİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ HAKKINDA VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ.

Jandarma ekipleri motosiklet sürücülerini bilgilendirdi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından motosiklet hırsızlıkları ve güvenli sürüş teknikleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından motosiklet hırsızlıkları ve güvenli sürüş teknikleri hakkında vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyetleri aralıksız sürüyor. Jandarma ekipleri, Koçarlı ilçesi Çakmar ve Dedeköy Mahallellerinde motosiklet sürücülerine güvenli sürüş, sürüş esnasında kaskın ve korunma malzemelerinin önemi, reflektif yelek kullanılması, trafik işaretlerine uyulması ve meydana gelebilecek motosiklet hırsızlıklarına karşı alınacak tedbirler hususunda vatandaşlara yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Faaliyette engelli araç sürücüsü ve motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıtımı yapan jandarma ekipleri vatandaşlardan gelen soruları da cevaplandırdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER