Jandarma ekipleri aranan şahıslara göz açtırmıyor

banner35

AYDIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINA YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR ÇERÇEVESİNDE HAKLARINDA HAPİS CEZASI BULUNAN 6 KİŞİ KISKIVRAK YAKALANDI.

Jandarma ekipleri aranan şahıslara göz açtırmıyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde haklarında hapis cezası bulunan 6 kişi kıskıvrak yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesinde ’herkesin girebileceği yerde bırakmakla birlikte kitlenmek suretiyle hırsızlık’ suçundan aranan ve hakkında toplam 3 yıl 1 ay hapis cezası bulunan S.Y., ’uyuşturucu ve 6136 SKM’ suçlarından aranan ve hakkında toplam 3 yıl 8 ay 3 gün hapis cezası bulunan M.U., Kuşadası ilçesinde ’2313 sayılı kanuna aykırılık’ suçundan aranan ve hakkında toplam 4 yıl hapis cezası bulunan E.Y., Kuyucak ilçesinde ’kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, bulundurmak ve kullanmak’ suçundan aranan ve hakkında toplam 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan D.A., İncirliova ilçesinde ’kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak kabul etmek bulundurmak ve kullanmak’ suçundan aranan ve hakkında toplam 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan O.O. ile Bozdoğan ilçesinde ’bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan aranan ve hakkında toplam 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan R.İ. jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede çıkartıldıkları adli merciler tarafından tutuklanan 6 şahıs cezaevine gönderildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER